وب سایت روزیاتو: در زیر طرز تهیه 10 کوکتل و نوشیدنی نوشته شده که مناسب پاییز است و با میوه های این فصل تهیه می شوند. 
  
 1- سانگریا
مواد لازم-     2 پیمانه آب داغ
-     2 عدد چای سیاه کیسه ای
-     2 چوب دارچین
-     نصف پیمانه شکر
-     3 پیمانه آب انار
-     1 پیمانه آب پرتقال تازه
-     1 عدد پرتقال متوسط
-     1 عدد لیموترش زرد متوسط
-     1 عدد لیموترش سبز متوسط
-     1 عدد سیب متوسط
-     3 پیمانه آب گازدار
 طرز تهیه-     چای کیسه ای را درون آب داغ بریزید. چوب های دارچین را درون آن بیندازید و 5 دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.
-     در یک پارچ بزرگ، چای دارچینی را با همه مواد مخلوط کنید.
-     آن را یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شده و همه مزه ها به خورد هم بروند.
-     نوشیدنی را با یخ سرو کنید.
  
2- لیموناد رزماریمواد لازم-     1 پیمانه آب لیموترش
-     3/4 پیمانه شکر
-     پوست دو عدد لیموترش
-     دو ساقه رزماری
-     4 تا 6 پیمانه آب گازدار
طرز تهیه-     آب لیموترش و شکر را درون شیرجوش با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشند. آن را دایم هم بزنید تا شکر کاملا در آب لیمو حل شود.
-     پوست لیموترش و ساقه های رزماری را اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید.
-     از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن، یک شب تا صبح در یخچال بگذارید.
-     این لیموناد را از صافی عبور داده و با ساقه رزماری تزئین و سرو کنید.
  
3- کوکتل کامکوآت مواد لازم-     1 پیمانه شکر
-     1 پیمانه آب
-     2 قاشق چایخوری دانه فلفل قرمز کوبیده شده
-     24 عدد کامکوآت
-     یخ
-     3 لیتر آب گازدار
طرز تهیه-     آب و شکر را در یک شیرجوش کوچک با هم مخلوط کرده و هم بزنید. پس از جوشیدن شربت، شعله را خاموش کنید.
-     دانه های فلفل قرمز را به مدت 30 دقیقه درون شربت بیندازید. سپس آن را از صافی عبور دهید.
-     کامکوات ها را حلقوی برش داده و درون پارچ بریزید. شربت را روی آن ریخته و با یخ سرو کنید.
  
4- کوکتل گلابیمواد لازم-     1 پیمانه آب گلابی
-     1 قاشق چایخوری آب لیموترش
-     3/4 پیمانه عسل
-     1/4 پیمانه شکر
-     1 ساقه رزماری
-     1 عدد زنجبیل پوست کنده
-     مقدار کمی پودر جوزهندی
-     یخ
-     آب گازدار
طرز تهیه-     آب گلابی، آب لیموترش، عسل، شکر، رزماری، زنجبیل و جوزهندی را درون قابلمه کوچکی با هم مخلوط کنید. آن ها را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا بجوشند. پس از 5 دقیقه شعله را کم کنید و هم بزنید تا شکر به طور کامل در مواد حل شود.
-     آن را از روی حرارت بردارید و 30 دقیقه کنار بگذارید. شربت را از صافی عبور دهید و کنار بگذارید تا خنک شود.
-     برای سرو، نصف پارچ را با یخ پرکنید، 3 قاشق غذاخوری از این سیروپ را ریخته و آب گازدار را بیفزایید. در صورت تمایل می توانید سیروپ بیشتری اضافه کنید تا کوکتل شیرین تر شود.
  
5- کوکتل انار و گریپفروتمواد لازم-     نصف پیمانه آب گریپفروت
-     نصف پیمانه آب انار
-     1 پیمانه شکر
-     2 عدد بادیان ستاره ای
-     یخ
-     آب گازدار
-     دانه های انار
  
طرز تهیه-     آب گریپفروت، آب انار، شکر و بادیان ستاره ای را درون شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. شربت را مدام هم بزنید تا شکر کاملا آب شود.
-     آن را از روی حرارت بردارید و 30 دقیقه کنار بگذارید. سپس از صافی عبور داده و کنار بگذارید تا خنک شود.
-     برای سرو، پارچ را تا نیمه از یخ پر کنید. 4 قاشق غذاخوری از سیروپ را ریخته و آب گازدار را بیفزایید. در آخر، کوکتل را با دانه های انار تزئین و سرو کنید. 
 
  
 6- یخچای سبز با زنجبیل، نعناع و عسل
مواد لازم-     6 پیمانه آب
-     1/4 پیمانه زنجبیل
-     3 تا 6 عدد چای سبز کیسه ای
-     نصف پیمانه برگ نعناع
-     1/3پیمانه عسل
-     1 عدد لیموترش
  
طرز تهیه-     درون یک قابلمه کوچک، آب و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته، کیسه های چای سبز و برگ های نعناع را در آن انداخته و 15 دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.
-     چای را از صافی عبور دهید. عسل و آب لیموترش را اضافه کرده و هم بزنید.
-     برای سرو، دو برش لیموترش، برگ نعناع و یخ در لیوان ریخته و چای را به آن اضافه کنید.
-  
 
7- کوکتل هلو مواد لازم-     2 پیمانه آب
-     3 عدد چای سبز کیسه ای
-     4 عدد هلوی درشت
-     آب 1 عدد لیموترش
-     4 پیمانه نوشیدنی زنجبیلی
-     عسل
-     برگ ریحان یا نعناع
طرز تهیه-     چای را در آب جوش به مدت 15 دقیقه دم کنید. سپس کنار بگذارید تا سرد شود.
-     هلوها را پوست کنده و درون مخلوط کن بریزید. هم بزنید تا کاملا پوره شود. سپس آن را از صافی عبور دهید.
-     چای، پوره هلو و نوشیدنی زنجبیلی را با هم مخلوط کنید. عسل را افزوده و هم بزنید. نوشیدنی را با برگ های نعناع یا ریحان تزئین و سرو کنید.
 
8- کوکتل انگور سفیدمواد لازم-     1/2 پیمانه انگور سفید یخ زده
-     1/2 انگور قرمز یخ زده
-     1 عدد پرتقال
-     1 عدد لیموترش
-     4 پیمانه نوشیدنی زنجبیلی
-     4 پیمانه آب انگور سفید
طرز تهیه-     لیموترش و پرتقال را قاچ کرده و درون پارچ بریزید. بقیه مواد را به آن ها افزوده و هم بزنید.
 
9- آب آناناس و زنجبیل
مواد لازم-     4 پیمانه نوشیدنی زنجبیلی
-     4 پیمانه آب آناناس
-     1 تکه زنجبیل خرد شده
-     1 عدد پرتقال
-     نصف پیمانه برگ تازه ریحان
  
طرز تهیه-     پرتقال را قاچ کرده و درون پارچ بریزید. بقیه مواد را افزوده و هم بزنید.
  
10- کوکتل کره کاکائومواد لازم-     57 گرم کاکائوی سیاه
-     21 گرم سس کارامل
-     1 اسکوپ بزرگ بستنی وانیلی
-     نصف اسکوپ یخ
-     نوک انگشت نمک دریایی
طرز تهیه-     همه مواد را به غیر از نمک را با هم درون مخلوطکن بریزید. پس از اینکه پوره و یکدست شدند، درون لیوان دلخواه ریخته و با نمک دریایی تزئین و سرو کنید.