ماهان شبکه ایرانیان

ترشی لیته گوجه فرنگی

توی هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه!

مجله سرآشپز: توی هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه!
 
مواد مورد نیاز

  • بادنجان: 600 گرم
  • گوجه فرنگی: 750 گرم
  • سرکه سفید: 1 پیمانه
  • سرکه قرمز: 1 پیمانه
  • هویج (نگینی خردشده): 1 پیمانه
  • فلفل دلمه ای سبز (نگینی خردشده): 1 عدد
  • فلفل تند (ریز خردشده): 3 عدد
  • سیر (خردشده)ک 3 حبه
  • زردچوبه: 1 ق چ
  • سیاه دانه: 1 ق س
  • نمک: سه و یک دوم ق س
  • آب: 1 پیمانه
 
لیته گوجه فرنگی 

روش پخت

1.    پوست بادنجان را بگیرید و به همراه سرکه قرمز و آب داخل قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در صافی بگذارید تا خنک شود. بعد آن را ساطوری خرد کنید.

2.    هویج، فلفل دلمه ای، فلفل تند، بادنجان، سیر، زردچوبه و سیاه دانه را درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید.

3.    پوست گوجه فرنگی را بگیرید و پوره کنید. بعد پوره گوجه فرنگی، سرکه سفید و نمک را داخل ظرف دیگری ریخته با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

4.    مایه گوجه فرنگی را به مخلوط سبزیجات بیفزایید و داخل شیشه ای بریزید. بعد آن را ببندید و به مدت 3 روز در دمای محیط و 10 روز در یخچال قرار دهید. سپس نوش  جان کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان