مجله سرآشپز: توی هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه!
مواد مورد نیاز
- بادنجان: 600 گرم
- گوجه فرنگی: 750 گرم
- سرکه سفید: 1 پیمانه
- سرکه قرمز: 1 پیمانه
- هویج (نگینی خردشده): 1 پیمانه
- فلفل دلمه ای سبز (نگینی خردشده): 1 عدد
- فلفل تند (ریز خردشده): 3 عدد
- سیر (خردشده)ک 3 حبه
- زردچوبه: 1 ق چ
- سیاه دانه: 1 ق س
- نمک: سه و یک دوم ق س
- آب: 1 پیمانه
روش پخت
1. پوست بادنجان را بگیرید و به همراه سرکه قرمز و آب داخل قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در صافی بگذارید تا خنک شود. بعد آن را ساطوری خرد کنید.
2. هویج، فلفل دلمه ای، فلفل تند، بادنجان، سیر، زردچوبه و سیاه دانه را درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید.
3. پوست گوجه فرنگی را بگیرید و پوره کنید. بعد پوره گوجه فرنگی، سرکه سفید و نمک را داخل ظرف دیگری ریخته با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
4. مایه گوجه فرنگی را به مخلوط سبزیجات بیفزایید و داخل شیشه ای بریزید. بعد آن را ببندید و به مدت 3 روز در دمای محیط و 10 روز در یخچال قرار دهید. سپس نوش جان کنید.