برای خیلی از خانمها، درست کردن شام یک چالش است. مخصوصا خانمهای شاغل. معمولا برای وعده شام، غذاهای برنجی، توصیه نمیشود! اما در این مقاله، روزچین برای شما خانمهای عزیز سه پیشنهاد برای یک شام سبک و خوشمزه دارد. با ما به آشپزخانه روزچین بیایید تا از شر غذاهای تکراری راحت شوید😉
شام سبک و خوشمزه شماره یک: فلفل دلمهای شکم پر
مواد لازم:
گوشت چرخ شده: 500 گرم
پیاز نگینی خرد شده: 1 عدد درشت
نمک و فلفل: به اندازه لازم
رب گوجه: دو قاشق غذاخوری
برگ اسفناج: به مقدار لازم
برنج قهوهای: یک پیمانه
لوبیای سفید: یک پیمانه
فلفل دلمهای رنگی: به تعداد لازم
پنیر پارمسان و موزارلا: به مقدار لازم
روش تهیه:
برای تهیه این غذای خوشمزه: اول از همه، گوشت چرخ شده را با پیاز نگینی، تفت دهید. بعد مرحله به مرحله، مطابق ویدئو، مواد را اضافه کنید. رب گوجه، نمک و فلفل و برنج قهوهای! دقت کنید که میتوانید از برنج معمولی هم استفاده کنید و این بستگی به ذائقه خود شما دارد. در مرحله آخر هم برگ اسفناج را اضافه کنید و اجازه دهید مواد با هم بپزند.
مخلوط آماده شده را درون فلفلهای دلمهای ریخته و اگر مایل بودید، روی آن پنیر پارمسان و موزارلا بریزید. فلفلها را در فر با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از نیم ساعت، شام سبک و خوشمزه شما آماده است.
شام سبک و خوشمزه شماره دو: راویولی
مواد لازم:
راویولی: به مقدار مورد نیاز
رب گوجه: 3 قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا: به مقدار لازم
پنیر پارمسان: به مقدار لازم
روش تهیه:
راویولی، نام یک خمیر ایتالیایی شبیه لازانیاست، اما در ابعاد کوچکتر! راویولی را میتوانید از سوپرمارکتها تهیه کنید. یک ظرف مخصوص فر انتخاب کنید و کف آن رب گوجه بریزید. راویولیها را مطابق ویدئو کف آن بچینید. بعد پنیر موزارلا و پارمسان و دوباره رب گوجه و راویولی!
قالب را برای نیم ساعت در فر با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. راویولی شما حاظر است. نوش جان!
شام سبک و خوشمزه شماره سه: سمبوسه مرغ
مواد لازم:
سینه مرغ تکه شده: یک کاسه متوسط
پنیر پارمسان رنده شده: نصف فنجان
کلم بروکلی خرد شده: یک چهارم فنجان
خامه ترش: نصف فنجان
نمک و فلفل: به میزان لازم
خمیر یوفکا یا خمیر پفکی: به میزان لازم
روش تهیه:
سینه مرغ ریش شده را که از قبل پختهاید در طرفی بریزید. حالا مطابق ویدئو، کلم بروکلی، خامه ترش، پنیر پارمسان و نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را بهخوبی با هم مخلوط کنید.
خمیر یوفکا را پهن کرده و مطابق ویدئو مواد را درون آن قرار دهید. خمیر را به مدت 20 دقیقه در فر با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید. نوش جان😊
منبع: