ماهان شبکه ایرانیان

زلزله محور برنامه «پایش» شد

برنامه تحلیلی «پایش» شامگاه یکشنبه ۲۸ آبان با موضوع نقد زمین لرزه غرب کشور و موضوع مقاوم سازی ساختمان ها در برابر زلزله روی آنتن می رود.

زلزله محور برنامه «پایش» شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه یک، با توجه به زمین لرزه اخیر غرب کشور و خسارت های بسیار جانی و مالی که این حادثه طبیعی بوجود آورد، برنامه یکشنبه 28 آبان «پایش» زمینه های بروز این حادثه و علل عدم مقاومت بناهای مسکونی و سازه های دولتی در برابر این زلزله را بررسی می کند.

در سوال نظرسنجی برنامه هم از بینندگان پرسیده شده است: برای مقاوم سازی ساختمان ها در برابر زلزله، کدام نکته ضروری تر است؟

1- سخت تر کردن شرایط صدور پایان کار ساختمان ها

2- نظارت بیشتر بر کار سازندگان ساختمان ها

3- مبارزه با فساد

علاقه‌مندان به شرکت در نظرسنجی می‌توانند عدد گزینه مورد نظر خود را به سامانه 30000111 ارسال کنند.

در این برنامه همچنین علاوه بر پیگیری مشکلات تولیدکنندگان کشور و تحلیل تحولات اقتصادی هفته، جوانان موفق در عرصه کسب و کار نیز معرفی می شوند. سید محمد حقی، عباس مرغایی زاده، فاطمه اسماعیل گل و مهدی پوراحمد چهار جوان موفقی هستند که با حضور در استودیو برنامه، از موفقیت خود در کسب و کار جدید می گویند.

برنامه «پایش» با تهیه کنندگی علی ملکی، کاری از گروه اقتصاد شبکه یک سیما است که یکشنبه شب ها بعد از سریال شبانگاهی با اجرای کیاداود اسفندیاری از این شبکه پخش می شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان