ماهان شبکه ایرانیان

عرضه ۱۲ موتومود جدید از سوی موتورولا

فناوری اطلاعات > سخت افزار - موتورولا که زیرمجموعه لنووی چین شده، قصد عرضه ۱۲ موتومود را برای امسال دارد.

عرضه 12 موتومود جدید از سوی موتورولا

به گزارش خبرآنلاین، موتورولا که در مراسمی رسمی دوباره وارد بازار پاکستان شد از استراتژی جدید خود برای بازارهای جدید و ادامه روند توسعه موتومود گفت.

«شارای شمس» مدیر عمومی لنوو در خاورمیانه در این مراسم گفت دست‌کم برای سه سال آینده قصد داریم موتومود تولید کنیم و این بدان معنی است که کاربران می‌توانند روی گوشی‌هایی که از این لوازم جانبی پشتیبانی می‌کنند، سرمایه‌گذاری کنند.

وی افزود موتورولا 3 میلیون گوشی از نوع زد در جهان فروخته است که نیمی از آن همراه با موتومود بوده است.

موتومود / Moto Mod لوازم جانبی ماژولار موتورولا است که به پشت‌گوشی سری زد می‌چسبد و امکاناتی مانند لنز جدید، باتری پشتیبان، اسپیکر و ... را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. 

5656

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان