ماهان شبکه ایرانیان

ترجمه رمانده برگزیده پولیتزر ۹۷ در ایران

رمان «مارتین درسلر: داستان یک خیال‌پرداز آمریکایی» به فارسی ترجمه و منتشر شد.

ترجمه رمانده برگزیده  پولیتزر 97 در ایران

به گزارش خبرنگار مهر، نشر مروارید رمان «مارتین درسلر: داستان یک خیال‌پرداز آمریکایی» نوشته استیون میلهاوزر، نویسنده و برگزیده جایزه ادبی پولیتزر در سال 1997 را ترجمه و منتشر کرد.

این کتاب شرح سفر اکتشافی و سحرانگیز مارتین نوجوان است که با کار در مغازه‌ سیگارفروشی پدر آغاز می‌شود و به ساختن و مدیریت هتلی غول‌آسا می‌انجامد.

جهان مارتین درسلر سرشار از شوق زندگی و رمز و راز است. او همراه با دو زن، یکی واقعی و پرجنب‌وجوش و دیگری اثیری و بی‌تفاوت، موفق می‌شود آرزوهای قلبی‌اش را برآورده کند. آرزوهایی که دست‌آخر در آن‌ها مرز بین واقعیت و خیال‌پردازی، بلندپروازی و جنون مخدوش می‌شود.

این رمان در سال 1996 در ایالات متحده آمریکا منتشر شد و یکسال پس از انتشار برنده جایزه ادبی پولیتزر شد.

این نویسنده آمریکایی به دلیل داستان‌های کوتاه و رمان‌هایش در ادبیات انگلیسی زبان مشهور شده است و آثار دیگری چون هجوم بیگانه‌ها و آن شهر دیگر را نیز خلق کرده است. وی همچنین خالق رمانی با نام «آیزنهایم افسونگر» است که در سال 2006 بر مبنای آن اثری سینمایی با عنوان The Illusionist ساخته و اکران شد.

منتقدان ادبی تم داستان‌های او را مشابه با آلن‌پو و بورخش ارزیابی کرده‌اند.

رمان  «مارتین درسلر: داستان یک خیال‌پرداز آمریکایی» با ترجمه سیروس قهرمانی در نشر مروارید و در 298 صفحه با قیمت 28 هزار تومان منتشر شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان