ماهان شبکه ایرانیان

کاوانی: تمرکزم روی شکستن رکورد زلاتان نیست

ادینسون کاوانی، ستاره پاری سن ژرمن مدعی شد که شکستن رکورد زلاتان برای او از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است ولی تمرکز او روی عملکرد تیمش است.

به گزارش "ورزش سه"، ابراهیموویچ در زمان حضورش در پاری سن ژرمن، 156 گل به ثمر رساند و حالا کاوانی تنها 3 گل با این رکورد فاصله دارد. او این فصل 23 گل برای تیمش به ثمر رسانده ولی تمرکزش بر روی شکست رکورد زلاتان نیست.

 

 

 

او گفت:" بالاخره آن روز فرا خواهد رسید. مطمئنا لحظه ویژه ای برای من خواهد بود ولی راستش را بخواهید، همه در پاریس از توانایی من آگاه هستند. من بیشتر روی عملکرد تیمی تمرکز دارم تا عملکرد انفرادی. همیشه سعی می‌کنم بیشترین تلاش را داشته باشم. مهم ترین چیز این است که پیروز شویم و امیدواریم در پایان فصل جام ببریم."

 

کاوانی درباره تقابل با بایرن گفت:"  در بازی اول توانستیم گل زودهنگامی بزنیم و فشار را بر حریف بیشتر کردیم. سعی می‌کنیم روندی عادی مثل دیدار رفت را پیش بگیریم و نشان دهیم که می‌توانیم  باز هم خوب کار کنیم."

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان