اغلب کدبانوهای خوشسلیقه در مهمانیها کنار غذای اصلی برای پیش غذا یک سوپ سرو میکنند. البته گاهی یک سوپ خوشمزه و مقوی به تنهایی میتواند یک وعده غذایی مستقل باشد. اگر دوست دارید به سرعت و راحتی یک سوپ خوشمزه مهیا کنید، مقاله سوپ پیاز روزچین را بخوانید.
سوپ پیاز فرانسوی
برای پخت سوپ پیاز دستورالعملهای مختلفی وجود دارد. در این مطلب ما به نحوه پخت سوپ پیاز فرانسوی میپردازیم. سوپ پیاز فرانسوی برای سرو در مهمانیها گزینه بسیار مناسبی است. این سوپ طعم و مزه بسیار خوبی دارد و میتواند امتیاز میزبانی بالایی برای شما به همراه داشته باشد! 😉
مواد لازم برای پخت سوپ پیاز فرانسوی
▫ پیاز: 500 گرم
▫ کره: 60 گرم
▫ سیر: سه حبه (له شده)
▫ آرد سفید: یک قاشق چایخوری
▫ گوشت گوساله بدون چربی: 4 فنجان
▫ نمک و فلفل: به میزان لازم
▫ پنیر سوئیسی: 60 گرم
▫ خردل: یک قاشق چایخوری
▫ نان فرانسوی یا نان تست: 4 الی 5 تکه
طرز پخت سوپ پیاز فرانسوی
پیازها را به صورت ورقهای خرد کنید. کره را در قابلمه بریزد تا روی حرارت ملایم ذوب شود. حالا پیازها را در قابلمه بریزید و تفت دهید تا قهوهای روشن شوند. برای سرخ کردن پیاز عجله نکنید. قبل از اینکه پیازها طلایی شوند سیر له شده را به آنها اضافه کنید.
حدود 10 الی 15 دقیقه پیاز و سیر را روی حرارت پایین تفت دهید. وقتی پیاز شما به رنگ دلخواه رسید کمی شعله را زیاد کنید و آرد را به پیازها اضافه کنید و چند ثانیه تفت دهید تا آرد طلایی شود.
در این مرحله گوشت گوساله را که به صورت حبه قندی خرد کردهاید به موادتان اضافه نمایید. کمی با سایر مواد تفت دهید و بعد آب را به مواد سوپ پیاز اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش بیاید.
نمک و فلفل را در این مرحله به سوپ اضافه کنید. با چشیدن، نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید. حالا باید سوپ پیازتان 20 تا 30 دقیقه با حرارت کم بجوشد.
🔔 نکته: یکی از نکات اصلی پخت سوپ پیاز تفت دادن پیاز است. پیاز باید به آرامی سرخ شود.
یادتان باشد در این مرحله فر را روشن کنید و حرارت آن را روی 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید.
پنیر را رنده و با کمی خردل و فلفل مخلوط کنید و روی برشهای نان فرانسوی یا تست بمالید. سوپ را در کاسههایی که میخواهید سرو کنید و روی هر کاسه یک برش نان و پنیر قرار دهید.
کاسههای سوپ را در فر بگذارید و اجازه دهید نان و پنیر روی سوپ قهوهای شوند و سوپ قُل بزند. سوپ پیاز فرانسوی شما آماده است. نوش جان! 🍵🏡🌻
🔔 نکته: برخی به جای گوشت فقط از آب گوشت یا عصاره مرغ و گوشت استفاده میکنند.
راستی، به جای پنیر سوئیسی میتوانید از هر پنیر دیگری که خوب ذوب شود استفاده کنید.