در حالی که بنا بود خودروی پژو 2008 در داخل کشور تولید شود اما شواهد و قرائن اینطور نشان می دند که تا کنون تولید این خودرو در کشور اتفاق نیفتاده است.
با اینکه خط تولید این خودرو در اردیبهشت ماه و با حضور رییس جمهور افتتاح شده است اما گویا تولیدی در این خط انجام نمی شود و تاکنون تنها 4 دستگاه خودرو در این واحد تولید شده اند.
ایران خودرو چند ماه پیش فروش پژو 2008 را آغاز کرد و خودرو ها را نیز با تاخیر به مشتریان تحویل داده است که هم اکنون مشخص شده است خودرو های تحویلی نیز وارداتی هستند در حالی که طبق برنامه باید در کشور تولید می شدند.
![](/Upload/Public/Content/Images/1396/09/19/1229340004.jpg)
آمار تولید خودرو در کشور نشان دهنده رشد 16و6 درصدی در هشت ماه گذشته هستند که حالا به رقم 957 هزار و 355 دستگاه دست پیدا کرده ایم. در مقایسه با آبان ماه سال گذشته نیز در آبان ماه امسال 4.6 درصد خودروی بیشتری تولید شده است.
در 8 ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل تولید خودرو های سواری 18.3 درصد رشد پیدا کرده است و به 898 هزار و 125 دستگاه رسیده است. تولید خودرو های سواری در آبان ماه امسال نیز در مقایسه با آبان 95 با 40 درصد افزایش به 126 هزار دستگاه رسیده است.
شرکت ایران خودرو در 8 ماه گذشته 425 هزار و 827 دستگاه خودرو تولید کرده است که در مقایسه با سال قبل 11.7 درصد افزایش را نشان میدهد که از این تعداد 444 هزار و 573 دستگاه را خودرو های سواری تشکیل می دهند.
سایپا نیز در 8 ماه امسال 405 هزار و 855 دستگاه خودرو تولید کرده است که در مقایسه با سال گذشته 18.5 درصد افزایش پیدا کرده است. از این تعداد نیز 373 هزار و 142 دستگاه را خودروهای سواری به خود اختصاص داده اند.
جالب اینجاست که تولید ایران خودرو در آبان ماه در مقایسه با آبان سال گذشته نیم درصد کاهش پیدا کرده است اما تولید خودرو توسط سایپا در این ماه در مقایسه با آبان ماه سال گذشته 8.5 درصد افزایش یافته است.
در چنین شرایطی مشخص نیست ایران خودرو که پیشتر به وارداتی نبودن سری نخست پژو 2008 تاکید کرده بود، چه توضیحی در مورد عدم مونتاژ 2008 در خطوط تولیدی این شرکت ارائه خواهد کرد.