لازانیا یک غذای رنگارنگ است که روحیه بیشتر آدمها را شاد میکند. لازانیا از قدیم در دورهمیهای بزرگ خانوادگی، جشنها و میهمانیها جا داشته است. این دستورپخت لازانیا فاقد گوشت است و در آن از اسفناج و پنیر گودا استفاده شده. فقط هم یک ساعت وقت آشپز را میگیرد.
مواد لازم
- ورق لازانیا 120 گرم
- اسفناج 200 گرم
- پیاز ساطوری شده 10 گرم
- سیر 10 گرم
- کره 5 گرم
- پنیر گودا رنده شده 40 گرم
- پنیر خامهای 20 گرم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
- بعد از خُرد کردن اسفناجها، بایستی پیاز و سیر را ساطوری کنید و در کره تفت دهید. سپس اسفناج را به آن اضافه نمایید. بعد از افزودن نمک و فلفل سیاه، به مدت 10 دقیقه مخلوط را تفت دهید. در آخر هم پنیر خامهای را به آن اضافه کنید.
- لازانیا را طبق دستور روی بسته بندی، داخل آب جوش و نمک بپزید و بعد آبکش کنید.
- ظرف مخصوص فر را چرب کنید، یک ردیف لازانیا بچینید، سپس یک لایه از مخلوط اسفناج و در آخر یک سوم از پنیر گودای رنده شده را بریزید. این لایهگذاری را مجدداً تکرار کنید و در آخر یک لایه لازانیا و پنیر گودا بریزید. ظرف را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ها ذوب و سطح آن طلایی شود.
- برای تزئین غذا میتوانید کمی اسفناج خُرد شده روی لازانیای آماده بریزید، و از سس بشامل هم در این غذا استفاده کنید.
«خرید پنیر گودا از وبسایت خانه پنیر»