گل کلم سوخاری پیش غذای سبک و بی ضرری است که می‌تواند به تنهایی یا به عنوان دورچین خوراک‌های مختلف استفاده شود. در این قسمت اصول طبخ این پیش غدای لذیذ را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

گل کلم  1 عدد کوچک 

آرد سوخاری 1 لیوان 

گشنیز یک قاشق غذاخوری

بکینگ پودر 1/2 قاشق چای‌خوری 

پودر سیر 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

 1- گل کلم را بشویید و به قطعات کوچک خرد کنید.

2-  داخل قابلمه‌ای آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید؛ سپس گل کلم‌ها را داخل آب جوش بریزید و شعله گاز را خاموش کنید و بگذارید 15 دقیقه خیس بخورد.

3- آرد سوخاری، پودر سیر، بکینگ پودر و مقداری نمک و فلفل قرمز را داخل کاسه‌ای بریزید و مخلوط کنید؛ سپس به این مواد مقداری آب یا شیر گرم اضافه کنید تا خمیری رقیق بدست بیاید.

4- روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود؛ سپس گل کلم‌ها را به نوبت به خمیر آغشته کنید و در روغن داغ سرخ کنید.

5- پس از طلایی شدن گل کلم آن را از روغن در بیاورید و روی دستمال بگذارید تا روغن آن کشیده شود.

6- روی گل کلم‌ها مقداری گشنیز خرد شده بپاشید و همراه با سس سرو کنید.