شناسه : ۶۶۵۴۱۳ - پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۰۱
دسر سیب و دارچین
دسر سیب و دارچین یک دسر رژیمی و کم کالری و مناسب برای نیمه دوم سال است. عطر دارچین همراه با مزه سیب، ترکیبی منحصر به فرد و خوشمزه میسازد. این دسر مقوی، کم کالری و البته آسان است و با مواد اولیه کم درست میشود.
دسر سیب و دارچین یک دسر رژیمی و کم کالری و مناسب برای نیمه دوم سال است. عطر دارچین همراه با مزه سیب، ترکیبی منحصر به فرد و خوشمزه میسازد. این دسر مقوی، کم کالری و البته آسان است و با مواد اولیه کم درست میشود.
مواد لازم
سیب 5 عدد
آب 1/4 پیمانه
پودر دارچین 2 قاشق چایخوری
شکر قهوهای 2 قاشق غذاخوری
بستنی به مقدار دلخواه
طرز تهیه
1- ابتدا سیبها را پوست بکنید، هر سیب را از وسط به دو قسمت کنید. هسته سیب را خارج کنید و سیب را به تکههای یک اندازه برش بزنید.
2- برشهای سیب را داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس آب، پودر دارچین و شکر را روی سیبها بریزید و آنها را کمی مخلوط کنید و حدود 20 دقیقه آن را با حرارت ملایم سیبها را بپزید.
3- پس از 20 دقیقه حرارت را بیشتر کنید تا آب اضافی تبخیر شود. در این مدت 1 – 2 بار مواد را هم بزنید تا تمام قسمت ها یکدست بپزد.
4- پس از این که سیب پخته و کاملا خنک شد، آن را داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
شما میتوانید این دسر خوش عطر و طعم را همراه با مقداری بستنی یا سس کاراملی تزیین و سرو کنید.