چیزکیک یکی از خوشمزهترین کیکها یا دسرهایی است که طرفداران زیادی دارد. این دسر خوشمزه در کنار یک نوشیدنی خوشمزه مثل چای یا قهوه میتواند بعدازظهر خوبی را در کنار خانواده یا دوستانتا رقم بزند. یکی از موادی که برای تهیه این دسر خوشمزه لازم است، خامه قنادی است که امروز با استفاده از خامه قنادی سولیانو کاله، طرز تهیه چیزکیک را مرور خواهیم کرد.
تعداد نفرات: 8 نفر
طرز تهیه خمیر زیرین چیزکیک
زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
زمان پخت: 12 دقیقه
- آرد 600 گرم
- پودر شکر 140 گرم
- روغن صاف 320 گرم
- تخم مرغ 4 عدد
- شیره آب و شکر2 قاشق
- شیر 4 قاشق
- وانیل نصف قاشق چایخوری
مراحل آمادهسازی چیزکیک
برای تهیه چیزکیک تنوری، در ابتدا روغن صاف را رنده کرده و با دست مخلوط میکنیم تا حالت خمیری پیدا کند. در مرحله بعدی پودر قند را اضافه و مخلوط را با دست به طور کامل مخلوط میکنیم. در آخر هم تخممرغ ، وانیل، شیر، آب و شکر را در ظرفی مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم. مخلوط را خوب هم میزنیم تا خمیر مورد نظر بهدست بیاید. خمیر را جمع میکنیم و برای اینکه خمیر به دست نچسبد از کمی آرد استفاده میکنیم. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به طور مساوی در 2 قالب می ریزیم. توجه داشته باشید که انتهای قالبها را کمی چرب کنید تا خمیر به کف قالب نچسبد.
طرز پخت و تهیه چیزکیک
خمیر آماده شده را به مدت 12 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد درون فر گذاشته و بگذارید به طور کامل پخته شود. بعد از این زمان، سینی خمیر پخته شده را از فر خارج کرده و مواد زیرین (مواد داخل چیز کیک) را داخل خمیر آماده شده میریزیم.
طرز تهیه مواد داخل چیزکیک
زمان آمادهسازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 25 دقیقه
- پنیر خامه ای 900 گرم
- خامه قنادی سولیانو کاله 320 گرم
- شکر 300 گرم
- تخممرغ 6 عدد
- کره آب شده 100 گرم
- آرد ذرت 60 گرم
- وانیل نصف قاشق چای خوری
مراحل آمادهسازی
ابتدا پنیر و شکر را با همزن بزنید تا حل شود بعد خامه قنادی سولیانو کاله را اضافه کرده آنقدرهم میزنیم تا فرم بگیرد. بعد تخممرغ و آرد ذرت را اضافه میکنیم. در مرحله بعد منتظر میشویم تا مخلوط آب شود که آن را در حد مخلوط شدن هم میزنیم. توجه داشته باشید که مخلوط زیاد هم نخورد. چرا که بعد از خارج شدن از فر (دمای فر 150 درجه ) پفی که کرده از بین میرود، داخل قالب چیز کیک که خمیر زیرین را گذاشتیم قالب را لببهلب پر میکنیم.
طرز تهیه و پخت
در فر را باز کرده و سینی مواد مخلوط شده را داخل فر می گذاریم و به مواد داخل فر به مدت 25 دقیقه با دمای 150 درجه سانتیگراد اجازه پخت میدهیم .پس از آن از فر بیرون آورده و اجازه می دهیم در دمای محیط خنک شود.حال میتوانید کیک آماده شده را به دلخواه برش بزنید.
درباره خامه قنادی سولیانو کاله بیشتر بدانید