ماهان شبکه ایرانیان

پخت همبرگر در خانه با یک سس ویژه

هر چقدر هم که از مضرات فست فود بگویید باز هم نمی‌شود خوشمزه بودن این مدل غذاها را انکار کرد و آنها را به کلی از وعده‌های غذایی حذف کرد. پس بد نیست به جای رفتن به رستوران‌هایی که اصلا از کیفیت موادشان اطلاعی ندارید در منزل دست به کار شوید و این سبک غذاها را بپزید. با روزچین همراه باشید و پختن همبرگر در خانه را تجربه کنید.

پخت همبرگر در خانه با یک سس ویژه

هر چقدر هم که از مضرات بگویید باز هم نمی‌شود خوشمزه بودن این مدل غذاها را انکار کرد و آنها را به کلی از وعده‌های غذایی حذف کرد. پس بد نیست به جای رفتن به رستوران‌هایی که اصلا از کیفیت موادشان اطلاعی ندارید در منزل دست به کار شوید و این سبک غذاها را بپزید. با روزچین همراه باشید و پختن همبرگر در خانه را تجربه کنید.

همبرگر گوشت یکی از لذیذترین ساندویچ هاست که وقتی با کمی پنیر و سس مخصوص هم ترکیب شود بسیار اشتها برانگیز است. در این مقاله همراه با دیدن یک ویدئو پختن همبرگر در خانه را به خوبی یاد خواهید گرفت.

فراموش نکنید که بخش مهمی از آشپزی خلاقیت است اگر هر کدام از سس‌ها یا مواد خاص را در منزل نداشتید می‌توانید به سلیقه خودتان برایش جایگزین مناسب قرار دهید.

همبرگر در خانه

مواد لازم برای پختن همبرگر در خانه

  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • جعفری یا گشنیز: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: یک و یک دوم قاشق چایخوری
  • سیر تازه: 4 تا 5 حبه
  • سس سیر چیلی: یک قاشق غذاخوری
  • سس ورستر شایر: یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای سس ترکیبی همبرگر

  • فلفل هالوپینو (ترشی): 2 عدد
  • سس چیلی: 1 قاشق چایخوری
  • خردل: 1 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری
  • سس ورستر شایر: 1 قاشق چایخوری
  • سس کچاپ گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سرو ساندویچ همبرگر خانگی

  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عدد (اختیاری)
  • شکر قهوه‌ای: نصف قاشق چایخوری
  • پنیر ورقه‌ای (به دلخواه، موزارلا یا گودا یا چدار)
  • کاهوی سالادی
  • گوجه
  • نان ساندویچی گرد

طرز تهیه همبرگر خانگی با سس ترکیبی ویژه

اول سراغ سس ترکیبی بروید و آن را آماده کنید. یک عدد فلفل هالوپینو ترش و کاهوی سالادی را خرد کنید و کنار بگذارید.

حالا در یک ظرف سس چیلی را بریزد، خردل و سس مایونز را به آن اضافه کنید. در این مخلوط یک قاشق چایخوری سس ورستر شایر بریزید. حالا 2 قاشق غذاخوری سس کچاپ گوجه‌فرنگی اضافه کنید و همه مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. در این مرحله فلفل هالوپینو و کاهوی سالادی خرد شده را به سس اضافه کنید و مخلوط کنید.

سس ترکیبی آماده است آن را کنار بگذارید تا موقع سرو همبرگر سراغش بروید.

🔔نکته: سس ورستر شایر (Worcestershire sauce)

سس ورستر شایر یا ورچستر یا ووستر شر یکی از سس‌های اصیل انگلیسی است که طعم‌دهنده خوبی برای غذاهای گوشتی و انواع سالاد است. اگر نتوانستید آن را از فروشگاه تهیه کنید، می‌توانید آن را در منزل تدارک ببینید. اگر هم حوصله تهیه آن را نداشتید از یک طعم‌دهنده دیگر به دلخواه برای همبرگر استفاده کنید.

همبرگر در خانه

مواد لازم برای تهیه سس ورستر شایر:

  • روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
  • پیاز شیرین درشت خردشده: 2 عدد بزرگ
  • تمبر هندی له شده: 1٫2 پیمانه
  • سیر ریز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • زنجفیل ریز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل هالوپینو ریز خرد شده: 2 عدد
  • ماهی کولی پخته یا ماهی آنچوی خشک : 1٫4 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی: 1٫4 پیمانه
  • میخک کامل : 2 عدد
  • فلفل سیاه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • شهد ذرت (یا عسل): 1٫2 پیمانه
  • شیره انگور: 1 پیمانه
  • سرکه سفید: 3 پیمانه
  • آب پرتقال: 1٫2 پیمانه
  • آب : 2 پیمانه
  • لیمو ترش بزرگ حلقه شده: 1 عدد

با این مقادیر یک شیشه سس خواهید داشت که فقط دو قاشق آن را در این همبرگر استفاده خواهید کرد و برای باقی مصارف دیگر، سس آماده در یخچال خواهید داشت.

طرز تهیه سس ورستر شایر:

داخل یک تابه روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت بگذراید. پیاز خرد شده را به مدت 7 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. تمبر هندی، سیر، زنجفیل و هالوپینو را اضافه کنید. آن را به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط یا کم بپزید.

حالا ماهی کولی، رب گوجه، میخک، فلفل، شهد ذرت (یا عسل)، شیره انگور، سرکهٔ سفید، آب پرتقال، آب و لیمو را داخل آن بریزید. آنها را روی حرارت مخلوط کنید تا به جوش بیاید. بعد شعله را کم کنید تا سس 3 ساعت بجوشد و در مدت جوشیدن آن را کمی هم بزنید.

وقتی سس غلیظ شد آن را از روی حرارت بر دارید. سس، آماده است. آن را از صافی رد کنید و داخل شیشه بریزد و در یخچال نگهداری کنید.

آماده کردن همبرگر گوشتی

گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید و یک قاشق چای‌خوری سس ورستر شایر یا هر طعم دهنده دیگر مناسب گوشت به آن اضافه کنید. حالا یک زرده تخم‌مرغ در ظرف بریزید و 2 قاشق غذاخوری گشنیز یا جعفری خرد شده به گوشت اضافه کنید. در این مرحله نمک و فلفل را در مایع گوشتی همبرگر بریزد. مقدار تندی آن بستگی به ذائقه شما دارد. سیر تازه رنده شده را به گوشت اضافه کنید. کمی هم سس سیر چیلی بریزید.

حالا مایع را کاملا مخلوط کنید و به صورت کتلت گرد درآورید و روی کاغذ روغنی پهن کنید و به مدت 10 الی 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

در تابه کمی روغن بریزید و هر طرف همبرگر را 5 تا 6 دقیقه سرخ کنید. یک ورق پنیر روی همبرگر بگذارید تا کمی گرم شود. حالا همبرگر را از روی حرارت بردارید.

همبرگر خانگی

سرو همبرگر

نوبت به سرو همبرگر است. نان گرد را از وسط برش بزنید. روی یک طرف کمی سس مایونز بمالید و یک برگه کاهوی سالادی رویش بگذراید و چند برش گوجه فرنگی رویش قرار دهید. حالا همبرگر و پنیر را روی گوجه‌ها بگذارید و سس ترکیبی ویژه را رویش بریزید و پیازهای سرخ شده را روی سس بگذارید. (در صورت تمایل می‌توانید از برش‌های پیاز خام هم استفاده کنید) اگر به طعم فلفل هالوپینو علاقه دارید چند برش فلفل هم روی سس بگذارید و برش نان را رویش قرار دهید.

پخت همبرگر در خانه به اتمام رسید می‌توانید آن را با انواع سس‌های کچاپ یا سفید سرو کنید. نوش جان! با دیدن ویدئوی این مقاله همه نکات تهیه همبرگر در خانه با سس ترکیبی ویژه را یاد می‌گیرید.🍔🏡🌺

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان