این دستور نوعی مرغ سوخاری است که در فر آماده میشود و پودر سوخاری آن را باید خودتان تهیه کنید.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم
- یک عدد تخم مرغ همزده
- سه قاشق غذاخوری شیر
- 1 ¼ پیمانه کورن فلکس
- یک قاشق چایخوری آویشن خرد شده
- نصف قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- دو قاشق غذاخوری کره یا مارگارین آب شده
- یک کیلو و 500 گرم گوشت مرغ (سینه و ران)
طرز تهیه
1- در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید. برای تهیه پودر سوخاری، کورن فلکس ها را خرد کنید و با آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل مخلوط کنید. کره آب شده را داخل آن بریزید و کنار بگذارید. مرغ ها را ابتدا داخل مخلوط تخم مرغ و سپس داخل کورن فلکس قرار دهید.
2- در یک تابه بزرگ و نسوز، مرغ ها را بچینید. باقی مانده مخلوط ها را روی آنها بریزید تا سطح آنها را بپوشاند.
3- بدون در در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 45 تا 55 دقیقه بپزید تا کاملا سوخاری و برشته شوند.
ارزش غذایی
- کالری: 336
- چربی: 16 گرم
- کلسترول: 133 میلی گرم
- کربوهیدرات: 16 گرم
- فیبر: 2 گرم
- سدیم: 351 میلی گرم
- پتاسیم: 262 میلی گرم
- کلسیم: 30 میلی گرم
- آهن: 5 میلی گرم