ماهان شبکه ایرانیان

مرغ سوخاری

این دستور نوعی مرغ سوخاری است که در فر آماده می‌شود و پودر سوخاری آن را باید خودتان تهیه کنید.

مرغ سوخاری

این دستور نوعی مرغ سوخاری است که در فر آماده می‌شود و پودر سوخاری آن را باید خودتان تهیه کنید.

 

  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

  • یک عدد تخم مرغ هم‌زده
  • سه قاشق غذاخوری شیر
  • 1 ¼ پیمانه کورن فلکس
  • یک قاشق چایخوری آویشن خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • دو قاشق غذاخوری کره یا مارگارین آب شده
  • یک کیلو و 500 گرم گوشت مرغ (سینه و ران)

طرز تهیه

1- در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید. برای تهیه پودر سوخاری، کورن فلکس ها را خرد کنید و با آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل مخلوط کنید. کره آب شده را داخل آن بریزید و کنار بگذارید. مرغ ها را ابتدا داخل مخلوط تخم مرغ و سپس داخل کورن فلکس قرار دهید.

2- در یک تابه بزرگ و نسوز، مرغ ها را بچینید. باقی مانده مخلوط ها را روی آنها بریزید تا سطح آنها را بپوشاند.

3- بدون در در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 45 تا 55 دقیقه بپزید تا کاملا سوخاری و برشته شوند.  

 

ارزش غذایی

  • کالری: 336
  • چربی: 16 گرم
  • کلسترول: 133 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 16 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • سدیم: 351 میلی گرم
  • پتاسیم: 262 میلی گرم
  • کلسیم: 30 میلی گرم
  • آهن: 5 میلی گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان