کیک شکلاتی کرم‌دومُنته

این دسر مملو از شکلات تلخ و کره است. اگر رژیم دارید بی خیال این کیک شکلاتی خوشمزه بشوید.

کیک شکلاتی کرم‌دومُنته

این دسر مملو از شکلات تلخ و کره است. اگر رژیم دارید بی خیال این کیک شکلاتی خوشمزه بشوید.

  • تعداد: 48 تکه
  • زمان تهیه: 35 دقیقه
  • زمان پخت: 30 ساعت
  • زمان خنک شدن: یک ساعت

مواد لازم

  • 312 گرم شکلات تلخ
  • نصف پیمانه کره
  • 85 گرم شکلات تخته‌ای خرد شده
  • یک پیمانه شکر
  • دو عدد تخم مرغ
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • 2/3 پیمانه آرد کامل
  • ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • کرم‌دومُنته*
  • گاناش شکلات تلخ*

طرز تهیه

1- در یک شیر جوش متوسط، ¾ پیمانه شکلات تلخ را روی حرارت کم ذوب کنید. کره و شکلات تخته‌ای را اضافه کنید و هم بزنید. از روی حرارات بردارید و کنار بگذارید.

2- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف یک ظرف مستطیلی فویل بگذارید  و روی آن را چرب کنید.

3- شکر را به مخلوط شکلات سرد شده اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید. در آخر وانیل را اضافه کنید.

4- در یک کاسه کوچک، آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را به مخلوط شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید. باقی مانده شکلات تلخ را اضافه کنید و داخل ظرفی که فویل گذاشته اید، بریزید.

5- حدود 30 دقیقه در فر بپزید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. روی کیک کرم‌دومُنته و گاناش شکلات بمالید و دست کم یک ساعت در یخچال قرار دهید.

6- برای گاناش شکلات به نصف پیمانه خامه فرم گرفته و 312 گرم شکلات تلخ نیاز دارید. ابتدا، داخل شیرجوش خامه را بجوشانید. از روی حرارت بردارید و تکه های شکلات را اضافه کنید و 5 دقیقه هم بزنید تا نرم شود.  

 

کرم‌دومُنته

مواد لازم

  • 85 گرم پنیر خامه ای نرم شده
  • نصف پیمانه کره آب شده
  • 3 پیمانه پودر قند
  • دو قاشق غذاخوری شیر
  • نصف قاشق چایخوری عصاره نعنا
  • چند قطره رنگ غذای سبز
  • یک قاشق غذاخوری شیر

طرز تهیه

1- در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و کره را با هم مخلوط کنید. با همزن برقی و سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. یک پیمانه پودر قند، عصاره نعنا، شیر و رنگ غذای سبز را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر، یک قاشق چایخوری شیر دیگر را اضافه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان