میگو برای فشار خون بسیار مفید است و ضد کم خونی و آلزایمر نیز هست. همچنین منبع خوبی برای پروتئین اسیدهای چرب مفید به شمار میرود.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- دو پیمانه آب
- دو قاشق چایخوری ادویه غذاهای دریایی
- 340 گرم میگو
- دو ساقه کرفس خرد شده
- 42٫5 گرم شیرخشک
- یک پیمانه شیر
- دو قاشق غذاخوری آرد کامل
- دو قاشق چایخوری ماهی آنچووی خرد شده
طرز تهیه
1- در یک قابلمه، آب، ادویه دریایی، میگو و کرفس را با هم مخلوط کنید. 5 تا 8 دقیقه آنها را روی حرارت ملایم بپزید تا میگوها پخته شوند. میگوها را از داخل آب خارج کنید و بقیه مواد را کنار بگذارید تا خنک شوند.
2- در یک کاسه متوسط، شیرخشک، شیر، آرد و ماهی های ریز آنچووی را با هم مخلوط کنید و داخل قابلمه که میگوها را پخته اید، بریزید. دوباره 10 دقیقه دیگر مواد را بپزید و به طور مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
3- در این مرحله، میگوها را نصف کنید و داخل سوپ بیندازید. 1 تا 2 دقیقه حرارت دهید و سپس آنها را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه بریزید.
ارزش غذایی
- کالری: 224
- چربی: 9 گرم
- کلسترول: 138 میلیگرم
- کربوهیدرات: 16 گرم
- فیبر: 0 گرم
- سدیم: 973 میلیگرم
- پتاسیم: 501 میلیگرم
- کلسیم: 353 میلیگرم
- آهن: 1 میلیگرم