این نوشیدنی کمی طعم تند و تیز دارد و اگر ادویه و سیر دوست ندارید، توصیه میکنیم این نوشیدنی را امتحان نکنید.
- تعداد: 8 نفر
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
- 8 پیمانه آب سیب
- ¼ پیمانه شکر قهوه ای
- چوب دارچین (15 سانتیمتر)
- یک قاشق چایخوری فلفل شیرین
- یک قاشق چایخوری سیر
- پوست رنده شده پرتقال
- فیله پرتقال یا چوب دارچین (اختیاری)
طرز تهیه
1- در یک شیرجوش بزرگ، آب سیب و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. سیر، دارچین، فلفل شیرین و پوست پرتقال را لای یک تکه پارچه نخی بپیچید و گره بزنید. سپس آن را داخل شیرجوش بیندازید.
2- اجازه دهید مخلوط روی حرارت ملایم بجوشند. وقتی حباب روی آن ایجاد شده شعله را کم کنید و در شیرجوش را بگذارید و اجازه دهید 15 دقیقه روی حرارت بماند. کیسه ادویه را خارج کنید و آن را داخل سیب هایی که داخلشان را خالی کرده اید بریزید و با چوب دارچین یا فیله پرتقال سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 123
- چربی: 10 گرم
- سدیم: 3 میلیگرم
- پتاسیم: 302 میلیگرم
- کلسیم:30 میلیگرم
- آهن: 1 میلیگرم