ماهان شبکه ایرانیان

آب سیب ادویه‌دار

این نوشیدنی کمی طعم تند و تیز دارد و اگر ادویه و سیر دوست ندارید، توصیه می‌کنیم این نوشیدنی را امتحان نکنید.

آب سیب ادویه‌دار

این نوشیدنی کمی طعم تند و تیز دارد و اگر ادویه و سیر دوست ندارید، توصیه می‌کنیم این نوشیدنی را امتحان نکنید.  

  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم

  • 8 پیمانه آب سیب
  • ¼ پیمانه شکر قهوه ای
  • چوب دارچین (15 سانتی‌متر)
  • یک قاشق چایخوری فلفل شیرین
  • یک قاشق چایخوری سیر
  • پوست رنده شده پرتقال
  • فیله پرتقال یا چوب دارچین (اختیاری)

طرز تهیه

1- در یک شیرجوش بزرگ، آب سیب و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. سیر، دارچین، فلفل شیرین و پوست پرتقال را لای یک تکه پارچه نخی بپیچید و گره بزنید. سپس آن را داخل شیرجوش بیندازید.

2- اجازه دهید مخلوط روی حرارت ملایم بجوشند. وقتی حباب روی آن ایجاد شده شعله را کم کنید و در شیرجوش را بگذارید و اجازه دهید 15 دقیقه روی حرارت بماند. کیسه ادویه را خارج کنید و آن را داخل سیب هایی که داخلشان را خالی کرده اید بریزید و با چوب دارچین یا فیله پرتقال سرو کنید.  

 

ارزش غذایی

  • کالری: 123
  • چربی: 10 گرم
  • سدیم: 3 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 302 میلی‌گرم
  • کلسیم:30 میلی‌گرم
  • آهن: 1 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی