این کباب تابهای با گوشت تکهای تهیه میشود و گوجه فرنگی هم ندارد. البته میتوانید در آخر با پوره گوجه فرنگی آن را سرو کنید.
- زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
- تعداد: 4 تا 6 نفر
مواد لازم
- 340 گرم آلبالوی منجمد شیرین
- 225 گرم قارچ تازه خرد شده
- ¾ پیمانه فلفل دلمه ای قرمز
- یک پیمانه پیاز خرد شده
- دو قاشق چایخوری پودر آویشن
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 480 گرم گوشت گوساله پخته شده به همراه آب
- دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
طرز تهیه
1- آلبالو ها را داخل آبکش بریزید و روی آنها آب سرد بگیرد تا یخشان باز شود. سپس به خوبی خشک کنید و کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ، قارچ ها را تفت دهید. سپس فلفل دلمه ای، پیاز و پودر آویشن را اضافه کنید و 7 دقیقه تفت دهید. گوشت گوساله و آب آن را اضافه کنید. آلبالو و سرکه بالزامیک را اضاف کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و 10 دقیقه بدون در بگذارید نیم جوش بماند تا مایع غلیظ شود. بقیه آویشن را اضافه کنید و هم بزنید.
ارزش غذایی
- کالری: 571
- چربی: 21 گرم
- کلسترول: 120 میلیگرم
- کربوهیدرات: 47 گرم
- فیبر: 4 گرم
- پروتئین: 52 گرم
- سدیم: 982 میلیگرم
- پتاسیم: 419 میلی گرم
- کلسیم: 40 میلی گرم
- آهن: 5 میلی گرم