فاهیتا نوعی غذای مکزیکی است که با انواع مرغ و گوشت تهیه میشود اما ما در اینجا، آن را با سبزیجات و کم گوشت آموزش دادهایم.
- تعداد: 1 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان خواباندن در مواد: 2 ساعت
- زمان گریل: 8 تا 10 دقیقه
مواد لازم
- 3 قاشق غذاخوری سس تند لیمو و فلفل
- دو قاشق چایخوری روغن گیاهی
- یک قاشق چایخوری مرزنجوش
- یک عدد فلفل سبز دلمه ای، خلالی
- نصف یک عدد پیاز متوسط، خلالی
- یک عدد کدو سبز متوسط
- 225 گرم استیک بی استخوان
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 6 عدد نان تورتیلا
- دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرده شده
- خامه ترش، سالسا و گشنیز (برای تزئین)
طرز تهیه
1- در یک کاسه، سس تند، روغن و مرزنجوش را با هم مخلوط کنید. گوشت، کدو، فلفل دلمه ای و پیاز قرمز را اضافه کنید. روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و دو ساعت داخل یخچال قرار دهید.
2- کباب پز را روشن کنید. گوشت و سبزیجات را روی توری آن قرار دهید و به مدت 8 تا 10 دقیقه با حرارت ملایم آنها را کبابی کنید تا پخته و طلایی شوند. سپس، تورتیلاها را روی کباب پز بگذارید و یک دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند.
3- از گوشت و سبزیجات داخل تورتیلا قرار دهید، روی آنها گشنیز و فلفل سیاه بپاشید. خامه ترش و سالسا را نیز در صورت تمایل اضافه کنید و گرم سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 254
- چربی: 11 گرم
- کلسترول: 26 میلی گرم
- کربوهیدرات: 27 گرم
- فیبر: 1 گرم
- پروتئین: 12 گرم
- سدیم: 598 میلی گرم
- پتاسیم: 230 میلی گرم
- کلسیم: 111 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم