این ناهار با گوشت راسته تهیه میشود اگر بخواهید گوشت خیلی نرم و پخته شود باید یکی دوساعت آن را بپزید اما اگر گوشت آبدار دوست دارید، در کمتر از 20 دقیقه میتوانید این ناهار را تهیه کنید.
 
- تعداد: 4 نفر
 - زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
 
مواد لازم
- 225 گرم نودل لازانیا
 - 350 گرم راسته گوساله بدون استخوان
 - نصف قاشق چایخوری نمک
 - نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
 - دو قاشق غذاخوری آرد کامل
 - یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
 - 450 گرم گوجه فرنگی گیلاسی
 - 225 گرم قارچ
 - 4 حبه سیر رنده شده
 - 410 گرم آب گوشت
 
طرز تهیه
1- نودل های لازانیا را نصف کنید. سپس بپزید و آبکش کنید.
2- گوشت را خورشتی خرد کنید، نمک و فلفل بزنید. سپس آرد بپاشید. داخل تابه، روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. گوشت ها را اضافه کنید و تفت دهید. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. آنها را 4 دقیقه تفت دهید تا گوشت طلایی شود. قارچ ها و سیر را اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر هم بزنید. آب گوشت را بریزید، شعله را کم کند و چندین دقیقه بگذارید تا گوشت نرم و پخته شود.
3- لازانیای پخته شده را داخل تابه بریزید و هم بزنید. سپس داخل بشقاب سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 468
 - چربی: 16 گرم
 - کلسترول: 40 میلی گرم
 - کربوهیدرات: 52 گرم
 - فیبر: 3 گرم
 - پروتئین: 28 گرم
 - سدیم: 712 میلی گرم
 - پتاسیم: 755 میلی گرم
 - کلسیم: 50 میلی گرم
 - آهن: 4 میلی گرم