این غذا برای کشور چین است و با نودل و مرغ تهیه میشود. در غذاهای چینی سس سویا و سبزیجات تازه همیشه حضور دارند. این پاستا نیز از این قاعده مستثنا نیست.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- 1/3 پیمانه سرکه برنج
- 1/3 پیمانه پیازچه
- دو قاشق غذاخوری عسل
- یک قاشق غذاخوری سس سویا
- دو قاشق چایخوری سس سیر و فلفل
- 170 گرم مرغ نواری برش داده شده
- 350 گرم نودل یا اسپاگتی
- 3 قاشق غذاخوری روغن کنجد
- دو عدد فلفل دلمه ای زرد و قرمز خرد شده
- گشنیز تازه
طرز تهیه
1- در یک کاسه متوسط، سرکه، پیازچه، عسل، سس سویا، زنجبیل و سس سیر و فلفل را با هم مخلوط کنید. مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس کنار بگذارید.
2- در یک قابلمه متوسط، نودل ها را بپزید و دوبار آبکش کنید. آنها را دوباره داخل قابلمه بریزید. روی آنها روغن بریزید و هم بزنید. مرغ ها را اضافه کنید و حسابی با هم مخلوط کنید.
3- آنها را داخل کاسه بریزید، با خلال های فلفل و برگ گشنیز تازه سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 391
- چربی: 11 گرم
- کلسترول: 37 میلی گرم
- کربوهیدرات: 51 گرم
- فیبر: 4 گرم
- پروتئین: 21 گرم
- سدیم: 718 میلی گرم
- کلسیم: 40 میلی گرم
- آهن: 3 میلی گرم