ماهان شبکه ایرانیان

رول مریم گلی یک پیش غذای فوق العاده

سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را به شکل مستطیل باز کنید. روی آن کره آب شده بزنید و روی آن کشمش، زنجبیل شکری و مریم‌گلی بریزید.

سرویس سبک زندگی فردا:  مریم‌گلی را به همراه غذا‌های چرب مانند گوشت اردک و غاز استفاده می‌کنند.به نقل از فوت و فن این گیاه به همراه کربوهیدرات‌ها نیز غذا را خوشمزه می‌کند؛ بنابراین در تهیه نان، سوپ و سیب‌زمینی نیز بسیار کاربرد دارد.

 

رول مریم گلی یک پیش غذای فوق العاده

 

تعداد: 12 نفر
زمان تهیه: 30 دقیقه
زمان ور آمدن خمیر: 30 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه


مواد لازم


450 گرم خمیر نان سفید
دو قاشق غذاخوری کره آب شده
نصف پیمانه کشمش
دو قاشق غذاخوری زنجبیل شکری
دو قاشق غذاخوری مریم‌گلی تازه
یک عدد تخم‌مرغ
یک قاشق غذاخوری آب
12 عدد برگ تازه مریم‌گلی


طرز تهیه


1- سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را به شکل مستطیل باز کنید. روی آن کره آب شده بزنید و روی آن کشمش، زنجبیل شکری و مریم‌گلی بریزید. از طول خمیر را رول کنید. سپس آن را به رولت‌هایی به قطر 3 سانتی‌متر برش دهید. رول‌های آماده را کف سینی فر بچینید و به مدت 30 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا خمیر پف کند.

2- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کوچک، تخم‌مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و با قلم‌مو روی سطح رول‌ها بمالید. در صورت تمایل، برگ‌های کوچک مریم‌گلی را روی هر رول قرار دهید، دوباره تخم‌مرغ بزنید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.

ارزش غذایی


کالری: 141
چربی: 4 گرم
کلسترول: 23 میلی‌گرم
کربوهیدرات: 24 گرم
فیبر: 1 گرم
پروتئین: 3 گرم
سدیم: 199 میلی‌گرم

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان