این غذا همچون غذاهای چینی داخل تابه با حرارت بالا تهیه میشود و کمتر از نیم ساعت یک ناهار خوشمزه خواهید داشت.
 
- تعداد: 4 نفر
 - زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
 
مواد لازم
- دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
 - 450 گرم بیف بی استخوان (فیله)
 - دو حبه سیر رنده شده
 - یک قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده
 - 2  عدد هویج خرد شده
 - 3٫5 پیمانه گلچه های بروکلی
 - 6 عدد پیازچه
 - ¼ پیمانه آب پرتقال
 - دو قاشق غذاخوری سس سویا
 - ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
 - 425 گرم کنسرو لوبیای تند و فلفلی
 
طرز تهیه
1- در یک تابه بزرگ یا ترجیحا واگ (تابههای عمیق چینی)، یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. بیف، سیر و زنجبیل را داخل آن سرخ کنید تا زمانی که گوشت طلایی شود. حدود 3 تا 4 دقیقه کافی است. آنها را از تابه خارج کنید. باقی روغن را در تابه بریزید. بروکلی و هویج را  اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تفت دهید تا برشته شوند. سپس پیازچه را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
2- آب پرتقال، سس سویا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. سپس لوبیا و بیف را اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت تفت دهید.
ارزش غذایی
- کالری: 470
 - چربی: 28 گرم
 - کلسترول: 76 میلی گرم
 - کربوهیدرات: 30 گرم
 - فیبر: 8 گرم
 - پروتئین: 31 گرم
 - سدیم: 557 میلی گرم
 - پتاسیم: 966 میلی گرم
 - کلسیم: 101 میلی گرم
 - آهن: 4 میلی گرم