همیشه درست کردن یه ساندویچ خوشمزه و سریع میتواند راهحلی برای زمانهایی باشد که نیاز دارید تا سریع هم یک غذاب خوشمزه درست کرده باشید و هم سرعت عمل بالایی به خرج داده باشید. در ادامه این رسپی میخواهیم نگاهی کنیم به طرز تهیه ساندویچ بیف و بوقلمون به همراه سس گشنیز که در تهیه سس آن از پنیر خامهای ویلی هم استفاده شده است.
مواد لازم و طرز تهیه ساندویج بیف و بوقلمون با سس گشنیز و پنیر خامهای ویلی
مواد اولیه ساندویچ بیف و بوقلمون
- سس گشنیز
- سینه بوقلمون 100 گرم
- بیکن گوساله 100 گرم
- جوانه شبدر به میزان دلخواه
- گوجه فرنگى 2 عدد متوسط
- نان چاپاتا 1 عدد
- روغن زیتون یک استکان
مواد لازم برای سس گشنیز
- پنیر خامه اى ویلى نیم کیلو،
- گشنیز ٢٠٠ گرم
- سیر دو حبه
- آب لیمو تازه ١٠٠ سى سى
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ بیف و بوقلمون
برای تهیه سس گشنیز با پنیر خامهای ویلی، ابتدا گشنیز، آب لیموی تازه، سیر، نمک و فلفل را داخل مخلوطکن میریزیم یا با استفاده از گوشتکوب برقی به طور کامل مخلوط میکنیم. حالا مخلوطی که به دست آمده را در ظرفی نگه میداریم تا به موقع داخل ساندویچ از آن استفاده کنیم.
برای آماده کردن ساندویچ بیف و بوقلمون، نان چاپاتا را از وسط به صورت افقی برش میزنیم. با قلممو داخل سطح نون را با روغنزیتون آغشته میکنیم. نان را از طرفی که روغن زدید داخل دستگاه گریل بگذارید تا کمی نانتان حالت گریلشدگی پیدا کند. این کار باعث میشود تا بافت نان مطلوبتر و دلپذیرتر شود. همزمان بیکن بوقلمون و بیکن گوساله را روی دستگاه گریل میگذاریم تا خوب گریل شوند.
گوجهفرنگی را حلقه حلقه بریده و آماده میکنیم و منتظر میشویم تا گریل شدن نانها به خوبی به پایان برسد. سس گشنیزی که از قبل آماده کرده بودیم را به صورت یکنواخت داخل نان روی هر دو قسمتی که گریل شده میمالیم. بیکینهای سرخ شده را روی نان میچینیم. جوانه شبدر و گوجهفرنگی را اضافه کرده و طرف دیگر نان را روی این بخش قرار میدهیم. دوباره ساندویچ آماده شده را در دستگاه گریل قرار میدهیم تا بیرون نان هم به خوبی برشته شود.
برای سرو کردن، نان را به قطعات دلخواه برش زده و سرو کنید.