در این مطلب نوع دیگری از میگو را به شما آموزش دادهایم که بدون شک آن را دوست خواهید داشت و دوباره درست خواهید کرد. این میگو با پلوی قرمز سرو میشود.
 
- تعداد: 4 نفر
 - زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
 
مواد لازم
- 250 گرم برنج دانهبلند
 - 410 گرم کنسرو گوجهفرنگی
 - نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
 - نصف قاشق چایخوری نمک
 - نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
 - دو قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کره
 - یک پیمانه فلفل شیرین خرد شده
 - یک پیمانه ذرت پخته شده
 - دو حبه سیر رنده شده
 - 450 گرم میگو پوستکنده
 - جعفری
 
طرز تهیه
1- در یک قابلمه کوچک، برنج و گوجهفرنگی را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، زیره سبز، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. نیمی از این مخلوط را داخل برنج بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا برنج و گوجهفرنگی با هم پخته شوند.
2- در این فاصله، روغن را داخل تابه گرم کنید. فلفل و ذرت را بریزید و تفت دهید. آنها را مرتب حدود 4 تا 5 دقیقه هم بزنید. سیر را اضافه کنید و تفت دهید. بقیه مخلوط زیره را روی میگوها بریزید و میگوها را داخل تابه با مواد تفت دهید. دو تا 5 دقیقه کافی است.
3- مخلوط میگو را روی برنج پخته شده به همراه جعفری خرد شده سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 355
 - چربی: 11 گرم
 - کلسترول: 172 میلیگرم
 - کربوهیدرات: 38 گرم
 - فیبر: 4 گرم
 - پروتئین: 27 گرم
 - سدیم: 944 میلیگرم
 - پتاسیم: 409 میلیگرم
 - کلسیم: 111 میلیگرم
 - آهن: 4 میلیگرم