یکی از خوشمزهترین و هیجانانگیزترین کیکها، چیز کیک توت فرنگی است. اگر دوست دارید این کیک خوشمزه و خوشرنگ را در خانه و بدون استفاده از فر درست کنید، این دستور آسان را امتحان کنید.
مواد لازم
بیسکوئیت 200 گرم
کره 100 گرم
ژله آلوئهورا 1 بسته
ژله توت فرنگی 1 بسته
توت فرنگی به میزان دلخواه
آب جوش 12 قاشق
پنیر خامهای 200 گرم
خامه 200 گرم
شکر 1/2 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- بیسکوئیتها را به وسیله غذاساز کمی خرد و پودر کنید.
2- کره نرم شده را روی آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
3- کف قالب چیز کیک را کاغذ روغنی بیندازید و کراست یا خمیر چیز کیک را روی آن ریخته و با دست پرس کنید.
4- قالب را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا پایه کاملا سفت شود.
5- ژله آلوئهورا را با آب جوش حل کنید و چند دقیقه روی کتری قرار دهید تا خوب حل شود. وقتی ژله خوب حل شد، صبر کنید تا کمی خنک شود.
6- پنیر خامهای و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید. سپس خامه و 1/2 قاشق چایخوری وانیل را به مواد اضافه، و مجددا با همزن مخلوط کنید.
7- ژله آماده و خنک شده را با پنیر ترکیب، و خوب مخلوط کنید.
8- کراست را از فریزر بیرون بیاورید و مایه چیز کیک را روی آن بریزید.
9- وقتی مایه را ریختید، توت فرنگی یا هر میوه دیگر را روی دسر قرار دهید و روی آن را با ژله پوشانید.
10- چیز کیک را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سفت و آماده شود.
11- پس از 3 ساعت چیز کیک را از یخچال در آورید و در ظرف دلخواه قرار دهید و برش دهید.
نوش جان!