یکی از خوش‌مزه‌ترین و هیجان‌انگیزترین کیک‌ها، چیز کیک توت فرنگی است. اگر دوست دارید این کیک خوش‌مزه و خوش‌رنگ را در خانه و بدون استفاده از فر درست کنید، این دستور آسان را امتحان کنید.

مواد لازم

بیسکوئیت 200 گرم

کره 100 گرم

ژله آلوئه‌ورا 1 بسته

ژله توت فرنگی 1 بسته

توت فرنگی به میزان دلخواه

آب جوش 12 قاشق

پنیر خامه‌ای 200 گرم

خامه 200 گرم

شکر  1/2 پیمانه

وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری 

طرز تهیه

1- بیسکوئیت‌ها را به وسیله غذاساز کمی خرد و پودر کنید.

2- کره نرم شده را روی آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. 

3- کف قالب چیز کیک را کاغذ روغنی بیندازید و کراست یا خمیر چیز کیک را روی آن ریخته و با دست پرس کنید.

4- قالب را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا پایه کاملا سفت شود.

کراست چیزکیک

5- ژله آلوئه‌ورا را با آب جوش حل کنید و چند دقیقه روی کتری قرار دهید تا خوب حل شود. وقتی ژله خوب حل شد، صبر کنید تا کمی خنک شود.

6- پنیر خامه‌ای و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید. سپس خامه و 1/2 قاشق چای‌خوری وانیل را به مواد اضافه، و مجددا با همزن مخلوط کنید.

7- ژله آماده و خنک شده را با پنیر ترکیب، و خوب مخلوط کنید.

چیزکیک یخچالی

8- کراست را از فریزر بیرون بیاورید و مایه چیز کیک را روی آن بریزید.

9- وقتی مایه را ریختید، توت فرنگی یا هر میوه دیگر را روی دسر قرار دهید و روی آن‌ را با ژله پوشانید.

10- چیز کیک را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سفت و آماده شود.

11- پس از 3 ساعت چیز کیک را از یخچال در آورید و در ظرف دلخواه قرار دهید و برش دهید.

نوش جان!

چیزکیک یخچالی