ماهان شبکه ایرانیان

سالاد بروشتا میگو

این شام سبک را با میگو درست می‌کنند که سرشار از ویتامین و پروتئین است. در ضمن فسفر نیز دارد که بسیار برای کارکرد مغز مفید است.

سالاد بروشتا میگو

این شام سبک را با میگو درست می‌کنند که سرشار از ویتامین و پروتئین است. در ضمن فسفر نیز دارد که بسیار برای کارکرد مغز مفید است.

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 450 گرم میگوی بزرگ پوست‌کنده
  • 600 گرم گوجه‌فرنگی گیلاسی زرد و قرمز
  • ¼ پیمانه جعفری خرد شده
  • ¼ پیمانه سس چیلی شیرین
  • یک عدد باگت بزرگ
  • 3 قاشق غذاخوری سس مایونز
  • سس فلفل (اختیاری)

طرز تهیه

1- میگو، گوجه‌فرنگی، جعفری و سس شیرین چیلی را در یک کاسه کوچک با یکدیگر مخلوط کنید.

2- نان‌ها را حلقه‌ای برش دهید. روی سطح آنها سس مایونز بمالید و داخل سینی فر بچینید . آنها را در طبقه وسط فر قرار دهید و دو دقیقه حرارت دهید تا برشته شوند.

3- روی نان‌های تست شده، مخلوط میگو بگذارید و با سس فلفل سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 404
  • چربی: 11 گرم
  • کلسترول: 225 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 44 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 31 گرم
  • سدیم: 885 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 513 میلی‌گرم
  • کلسیم: 81 میلی‌گرم
  • آهن: 6 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی