این شام سبک را با میگو درست میکنند که سرشار از ویتامین و پروتئین است. در ضمن فسفر نیز دارد که بسیار برای کارکرد مغز مفید است.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- 450 گرم میگوی بزرگ پوستکنده
- 600 گرم گوجهفرنگی گیلاسی زرد و قرمز
- ¼ پیمانه جعفری خرد شده
- ¼ پیمانه سس چیلی شیرین
- یک عدد باگت بزرگ
- 3 قاشق غذاخوری سس مایونز
- سس فلفل (اختیاری)
طرز تهیه
1- میگو، گوجهفرنگی، جعفری و سس شیرین چیلی را در یک کاسه کوچک با یکدیگر مخلوط کنید.
2- نانها را حلقهای برش دهید. روی سطح آنها سس مایونز بمالید و داخل سینی فر بچینید . آنها را در طبقه وسط فر قرار دهید و دو دقیقه حرارت دهید تا برشته شوند.
3- روی نانهای تست شده، مخلوط میگو بگذارید و با سس فلفل سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 404
- چربی: 11 گرم
- کلسترول: 225 میلیگرم
- کربوهیدرات: 44 گرم
- فیبر: 3 گرم
- پروتئین: 31 گرم
- سدیم: 885 میلیگرم
- پتاسیم: 513 میلیگرم
- کلسیم: 81 میلیگرم
- آهن: 6 میلیگرم