ماهان شبکه ایرانیان

چیکن کونگ پائو

این غذا بسیارساده و سریع تهیه می‌شود و مواد اصلی تشکیل دهنده آن مرغ و سبزیجات است.

چیکن کونگ پائو

این غذا بسیارساده و سریع تهیه می‌شود و مواد اصلی تشکیل دهنده آن مرغ و سبزیجات است.

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان خواباندن در مواد: 15 دقیقه

مواد لازم

  • 340 گرم سینه مرغ بدون استخوان
  • یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • ¼ پیمانه آب
  • ¼ پیمانه سس سویا
  • 4 قاشق چایخوری نشاسته ذرت
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق غذاخوری سرکه
  • مقداری سس فلفل
  • یک قاشق غذاخوری روغن سرخ‌کردنی
  • دو قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
  • دو حبه سیر رنده شده
  • 6 عدد پیازچه ریز شده
  • نصف پیمانه بادام زمینی بوداده
  • یک قاشق چایخوری ماء‌الشعیر
  • دو پیمانه برنج پخته شده
  • پیازچه (اختیاری)

طرز تهیه

1- مرغ‌ها را به قطعات 2 سانتی‌متری برش دهید. در یک کاسه متوسط، مرغ، ماء‌الشعیر و یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. اجازه دهید 15 دقیقه بماند.

2- برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک آب، سس سویا، 4 قاشق چایخوری نشاسته ذرت، شکر، زنجبیل و سس تند فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

3- روغن را داخل تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. سیر و زنجبیل را 15 ثانیه در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. مرغ‌ها را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید. سپس آنها را در گوشه تابه جمع کنید.

4- سس را بریزید و هم بزنید تا کمی غلیظ شود. پیازچه و بادام‌زمینی‌ها را به  اضافه کنید و هم بزنید. یک تا دو دقیقه کافی است. سپس همه مواد را با هم مخوط کنید.

5- برنج را داخل بشقاب بریزید، مواد را رو ی آن بریزید و با پیازچه تزئین و سرو کنید.

 

ارزش غذایی

  • کالری: 374
  • چربی: 15 گرم
  • کلسترول: 35 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 7 گرم
  • پروتئین: 24 گرم
  • سدیم: 1220 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان