این غذا بسیارساده و سریع تهیه میشود و مواد اصلی تشکیل دهنده آن مرغ و سبزیجات است.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان خواباندن در مواد: 15 دقیقه
مواد لازم
- 340 گرم سینه مرغ بدون استخوان
- یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- ¼ پیمانه آب
- ¼ پیمانه سس سویا
- 4 قاشق چایخوری نشاسته ذرت
- یک قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق غذاخوری سرکه
- مقداری سس فلفل
- یک قاشق غذاخوری روغن سرخکردنی
- دو قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
- دو حبه سیر رنده شده
- 6 عدد پیازچه ریز شده
- نصف پیمانه بادام زمینی بوداده
- یک قاشق چایخوری ماءالشعیر
- دو پیمانه برنج پخته شده
- پیازچه (اختیاری)
طرز تهیه
1- مرغها را به قطعات 2 سانتیمتری برش دهید. در یک کاسه متوسط، مرغ، ماءالشعیر و یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. اجازه دهید 15 دقیقه بماند.
2- برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک آب، سس سویا، 4 قاشق چایخوری نشاسته ذرت، شکر، زنجبیل و سس تند فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3- روغن را داخل تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. سیر و زنجبیل را 15 ثانیه در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. مرغها را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید. سپس آنها را در گوشه تابه جمع کنید.
4- سس را بریزید و هم بزنید تا کمی غلیظ شود. پیازچه و بادامزمینیها را به اضافه کنید و هم بزنید. یک تا دو دقیقه کافی است. سپس همه مواد را با هم مخوط کنید.
5- برنج را داخل بشقاب بریزید، مواد را رو ی آن بریزید و با پیازچه تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 374
- چربی: 15 گرم
- کلسترول: 35 میلیگرم
- کربوهیدرات: 7 گرم
- پروتئین: 24 گرم
- سدیم: 1220 میلیگرم