این ناهار همان طور که از نامش پیداست ایتالیایی است و با سوسیس و جو آماده میشود.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 45 دقیقه
- زمان پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
- روغن
- 110 گرم سوسیس بوقلمون دودی
- سه پیمانه قارچ تازه خرد شده
- نصف پیمانه پیاز خرد شده
- دو حبه سیر رنده شده
- دو پیمانه جو پخته شده
- 1٫5 پیمانه سس گوجه فرنگی بدون نمک
- 1٫5 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- نصف پیمانه فلفل دلمهای کبابی و خرد شده
- ¼ پیمانه زیتون سبز خرد شده
- دو قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
- نصف پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف مستطیلی پیرکس را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. تابه را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سوسیسها، قارچها، پیاز و سیر را اضافه کنید و 8 تا 10 دقیقه تفت دهید.
2- جو، سس گوجه فرنگی، یک پیمانه پنیر، فلفل کبابی، زیتون و یک قاشق غذاخوری ریحان را به سوسیسها اضافه کنید. مخلوط را داخل ظرف بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید.
3- آنها را 30 دقیقه بپزید و سپس نصف پیمانه پنیر را روی آن بریزید. 10 دقیقه دیگر بدون درپوش در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. روی کسرول را با گوجه فرنگی و ریحان تازه تزئین کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 346
- چربی: 13 گرم
- کلسترول: 42 میلیگرم
- کربوهیدرات: 40 گرم
- فیبر: 7 گرم
- قند: 9 گرم
- پروتئین: 20 گرم
- سدیم: 704 میلیگرم
- پتاسیم: 481 میلیگرم
- کلسیم: 363 میلیگرم
- آهن: 5 میلیگرم