- زمان تهیه: 4 دقیقه
- زمان پخت: 17 دقیقه
- تعداد: 4 تا 6 نفر
مواد لازم
یک عدد فیله ماهی سالمون (500 گرم)
نصف پیمانه آرد کامل
نصف قاشق چایخوری نمک دریایی
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
سه عدد سفیده تخم مرغ
یک پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
یک پیمانه خرده نان باگت
روغن زیتون
سس
1/3 پیمانه مایونز کم چرب
1/3 پیمانه ماست کم چرب
یک قاشق غذاخوری خردل
یک قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.
2- فیله ماهی را بشویید و خشک کنید. ماهی را نصف کنید تا دو فیله به دست بیاید. سپس از طول آنها را باریک به اندازه دو سانتیمتر برش دهید.
3- در یک کاسه کوچک، آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سفیده های تخم مرغ را نیز در کاسه ای دیگر حدود 30 ثانیه هم بزنید. پنیر پارمسان و خرده های نان را نیز در کاسه ای دیگر با هم مخلوط کنید.
4- تکه های سالمون را داخل آرد بغلتانید و آرد اضافه آن را بگیرید. سپس در سفیده تخم مرغ و آخر سر هم در مخلوز پنیر و نان بغلتانید.
5- روغن زیتون را داخل تابه بریزید و پس از داغ شدن، سالمون ها را حدود 15 تا 20 دقیقه در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
6- برای تهیه سس نیز مایونز، ماست، خردل و جعفری را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
7- ماهی را در ظرف چیده و در کنارش سس بگذارید و سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: 473
چربی: 19 گرم
چربی اشباع شده: 6 گرم
پروتئین: 43 گرم
کربوهیدرات: 32 گرم
قند: 4 گرم
فیبر: 1٫5 گرم
کلسترول: 78 میلی گرم
سدیم: 1206 میلی گرم