ماهان شبکه ایرانیان

املت به سبک وسترن

۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر را در طبقه وسط بگذارید. در یک کاسه کوچک، شیر، نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل های سیاه و قرمز را با هم مخلوط کنید.

املت به سبک وسترن

 

  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه
  • تعداد: 4 نفر

مواد لازم

  • نصف پیمانه شیر
  • نوک قاشق فلفل قرمز
  • نمک و فلفل سیاه
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • دو عدد پیاز کوچک ریز شده
  • دو عدد فلفل دلمه ای سبز بزرگ، خلالی
  • 1٫5 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، دو نیم شده
  • 110 گرم ژامبون گوشت، نواری برش داده شده
  • 4 عدد نان تست خرد شده (حدود دو پیمانه)
  • دو قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
  • 8 عدد تخم مرغ درشت

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر را در طبقه وسط بگذارید. در یک کاسه کوچک، شیر، نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل های سیاه و قرمز را با هم مخلوط کنید.

2- روغن زیتون را داخل یک تابه متوسط روی حرارت گرم کنید. پیازهای خرد شده را حدود دو دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. فلفل های دلمه ای را اضافه کنید و 5 تا 6 دقیقه تفت دهید تا نرم و پیازها طلایی شوند. گوجه فرنگی، ژامبون، خرده نان، جعفری و ¼پیمانه آب را به تابه اضافه کنید و هم بزنید. تا زمانی آنها را بپزید که آب آن کشیده و مواد غلیظ شوند. سپس از روی حرارت بردارید.

3- 8 چاله در تابه ایجاد کنید و تخم مرغ ها را داخل آنها بشکنید. به آرامی مخلوط شیر را اضافه کنید. چند بار تابه را تکان دهید تا همه مواد به خوبی پخته شوند و به مدت 15 دقیقه بگذارید روی حرارت بماند.

4- در آخر با جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 469
  • چربی: 20 گرم
  • کلسترول: 382 میلی گرم
  • سدیم: 945 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 43 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 26 گرم

 

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان