- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 25 دقیقه
- تعداد: 4 نفر
مواد لازم
- نصف پیمانه شیر
- نوک قاشق فلفل قرمز
- نمک و فلفل سیاه
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو عدد پیاز کوچک ریز شده
- دو عدد فلفل دلمه ای سبز بزرگ، خلالی
- 1٫5 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، دو نیم شده
- 110 گرم ژامبون گوشت، نواری برش داده شده
- 4 عدد نان تست خرد شده (حدود دو پیمانه)
- دو قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
- 8 عدد تخم مرغ درشت
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر را در طبقه وسط بگذارید. در یک کاسه کوچک، شیر، نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل های سیاه و قرمز را با هم مخلوط کنید.
2- روغن زیتون را داخل یک تابه متوسط روی حرارت گرم کنید. پیازهای خرد شده را حدود دو دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. فلفل های دلمه ای را اضافه کنید و 5 تا 6 دقیقه تفت دهید تا نرم و پیازها طلایی شوند. گوجه فرنگی، ژامبون، خرده نان، جعفری و ¼پیمانه آب را به تابه اضافه کنید و هم بزنید. تا زمانی آنها را بپزید که آب آن کشیده و مواد غلیظ شوند. سپس از روی حرارت بردارید.
3- 8 چاله در تابه ایجاد کنید و تخم مرغ ها را داخل آنها بشکنید. به آرامی مخلوط شیر را اضافه کنید. چند بار تابه را تکان دهید تا همه مواد به خوبی پخته شوند و به مدت 15 دقیقه بگذارید روی حرارت بماند.
4- در آخر با جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 469
- چربی: 20 گرم
- کلسترول: 382 میلی گرم
- سدیم: 945 میلی گرم
- کربوهیدرات: 43 گرم
- فیبر: 3 گرم
- پروتئین: 26 گرم