- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
- تعداد: 4 تا 6 نفر
مواد لازم
- یک عدد گلکلم (1 کیلو و 350 گرم)، به گلچههای کوچک تقسیم شوند
- نمک
- 4 قاشق غذاخوری کره
- 3 قاشق غذاخوری آرد کامل
- دو پیمانه شیر داغ
- نصف قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
- ¼ قاشق چایخوری جوز هندی
- ¾ پیمانه پنیر گودا رنده شده
- نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- ¼ پیمانه خرده نان تازه
طرز تهیه
1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
2- گلچههای کلم را به مدت 5 تا 6 دقیقه داخل قابلمه ای پر از آب و نمک بجوشانید تا کمی ترد شوند. البته نباید خیلی نرم شوند. سپس آبکش کنید.
3- در این فاصله، دو قاشق غذاخوری کره را داخل شیرجوش روی حرارت متوسط آب کنید و آرد را اضافه کنید و دو دقیقه مرتب هم بزنید. شیر گرم را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. پس از جوشیدن یک دقیقه دیگر هم بزنید تا مایع غلیظ شود. شعله را خاموش کنید و نمک، جوزهندی و نصف پیمانه پنیر گودا و پارمسان را اضافه کنید.
4- 1/3 سس را کف تابه پیرکس یا ظرف سفالی مستطیلی بریزید. گل کلم های آبکش شده را روی آن و باقی سس را روی کلم ها بریزید. خرده های نان را با باقی مانده پنیر گودا مخلوط کنید و روی آنها بریزید. دو قاشق غذاخوری کره باقی مانده را نیز آب کنید و به همراه نمک و فلفل روی همه مواد بریزید. ظرف را به مدت 25 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.