ماهان شبکه ایرانیان

کلوچه زنجبیلی

این کلوچه‌ها را می‌توان تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد. هنگام صبح دو عدد از آنها به همراه یک فنجان چای بسیار دلچسب و گوارا است.

کلوچه زنجبیلی

این کلوچه‌ها را می‌توان تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد. هنگام صبح دو عدد از آنها به همراه یک فنجان چای بسیار دلچسب و گوارا است.

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • زمان استراحت: یک

مواد لازم

  • 1 ¾ پیمانه آرد گندم
  • دو قاشق چایخوری جوش‌شیرین
  • دو قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
  • یک قاشق چایخوری پودر دارچین
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری پودر میخک
  • نصف قاشق چایخوری پودر جوزهندی
  • یک پیمانه شکر قهوه‌ای
  • 140 گرم کره
  • 85 گرم شیره قند
  • یک عدد تخم‌مرغ درشت
  • 140 گرم شکلات زنجبیلی خرد شده

طرز تهیه

1- در یک کاسه کتوسط، آرد، جوش‌شیرین و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید.

2- در کاسه‌ای دیگر، شکر قهوه‌ای و کره را دو تا 3 دقیقه هم بزنید تا پف کنند. شیره قند، تخم‌مرغ و زنجبیل تازه را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. پودر شکلات زنجبیلی را اضافه کنید.

3- مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید.

4- خمیر به دست آمده را یک ساعت تا یک شبانه‌روز در یخچال قرار دهید.

5- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی بگذارید و سینی را کنار بگذارید. نصف پیمانه شکر را کف بشقاب گود بریزید.

6- برای تهیه هر کوکی، دو قاشق غذاخوری خمیر را در دست خود گرد کنید و در شکر بغلتانید. آنها را با فاصله داخل سینی فر بچینید و به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان