این کلوچهها را میتوان تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد. هنگام صبح دو عدد از آنها به همراه یک فنجان چای بسیار دلچسب و گوارا است.
 
- تعداد: 4 نفر
 - زمان تهیه: 15 دقیقه
 - زمان پخت: 15 دقیقه
 - زمان استراحت: یک
 
مواد لازم
- 1 ¾ پیمانه آرد گندم
 - دو قاشق چایخوری جوششیرین
 - دو قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
 - یک قاشق چایخوری پودر دارچین
 - یک قاشق چایخوری نمک
 - نصف قاشق چایخوری پودر میخک
 - نصف قاشق چایخوری پودر جوزهندی
 - یک پیمانه شکر قهوهای
 - 140 گرم کره
 - 85 گرم شیره قند
 - یک عدد تخممرغ درشت
 - 140 گرم شکلات زنجبیلی خرد شده
 
طرز تهیه
1- در یک کاسه کتوسط، آرد، جوششیرین و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید.
2- در کاسهای دیگر، شکر قهوهای و کره را دو تا 3 دقیقه هم بزنید تا پف کنند. شیره قند، تخممرغ و زنجبیل تازه را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. پودر شکلات زنجبیلی را اضافه کنید.
3- مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید.
4- خمیر به دست آمده را یک ساعت تا یک شبانهروز در یخچال قرار دهید.
5- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی بگذارید و سینی را کنار بگذارید. نصف پیمانه شکر را کف بشقاب گود بریزید.
6- برای تهیه هر کوکی، دو قاشق غذاخوری خمیر را در دست خود گرد کنید و در شکر بغلتانید. آنها را با فاصله داخل سینی فر بچینید و به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.