شاید به نظرتان گوشت قرمز برای صبحانه کمی سنگین باشد اما این صبحانه ارزش امتحان کردن را دارد.
- تعداد: 4 نفر
 - زمان تهیه: 30 دقیقه
 - زمان استراحت: 10 دقیقه
 
مواد لازم
برای سس
- 1٫5 قاشق چایخوری کره
 - نصف یک عدد پیاز خرد شده
 - یک حبه سیر رنده شده
 - یک پیمانه سس کچاپ
 - نصف پیمانه شربت قند
 - نصف پیمانه آب سیب
 - دو قاشق غذاخوری شکر
 - نصف پیمانه ماءالشعیر
 - 1٫5 قاشق چایخوری خردل
 - دو قاشق چایخوری آب لیموترش
 - 1٫5 قاشق چایخوری سس فلفل
 - 1٫5 قاشق چایخوری فلفل هندی خرد شده
 - 1٫5 قاشق چایخوری پاپریکا
 
برای استیک و نیمرو
- دو عدد استیک گوساله (هر کدام 220 گرم)
 - نمک و فلفل سیاه
 - یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
 - 4 عدد تخممرغ
 
طرز تهیه
1- برای تهیه سس، در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. بقیه مواد سس را اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا مقدار آن به دو پیمانه کاهش بیابد. حدود 30 دقیقه کافی است.
2- در این زمان، گریل را روشن کنید. استیکها را با نمک و فلفل مزهدار کنید و روی آنها روغن بزنید. 8 تا 12 دقیقه روی حرارت کباب کنید تا پخته و نرم شوند. سپس به همراه سس و نیمرو سرو کنید.