شناسه : ۶۷۴۵۴۶ - دوشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۲۲
سویچه میگو
سویچه میگو یک پیش غذای دریایی مکزیکی خوشمزه و مغذی است که معمولا با چیپس سرو مى شود؛ و برای طرفداران خوراکهای مدرن و متفاوت انتخابی خوب و عالی محسوب میشود.
![سویچه میگو](/Upload/Public/Content/Images/1396/11/10/0935480604.jpeg)
سویچه میگو یک پیش غذای دریایی مکزیکی خوشمزه و مغذی است که معمولا با چیپس سرو مى شود؛ و برای طرفداران خوراکهای مدرن و متفاوت انتخابی خوب و عالی محسوب میشود.
مـواد لازم
میگو پوست کنده و پاک شده 400 گرم
لیمو 2 عدد
پرتقال 2 عدد
خیار پوست کنده خرد شده 1 پیمانه
کرفس خرد شده 1 پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده 1 پیمانه
آواکادو خرد شده 1 پیمانه
گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1/4 فنجان
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
- 2 لیتر آب و 1/4 فنجان نمک را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت بالا آب را بجوشانید.
- پس از جوشیدن آب، میگو را اضافه کرده و حرارت را کم کنید که میگو به مدت 2 دقیقه بپزد.
- سپس میگو را در آبکش ریخته تا آب آن برود و بمدت حدود 10 دقیقه بگذارید تا سرد شود.
- میگو پخته شده را به قطعات کوچک خرد کنید و در یک کاسه بریزید.
- خیار را پوست کنده و خرد کنید، آب لیمو و آب پرتقال را بگیرید، ساقه کرفس را به قطعات کوچک خرد کنید و به کاسه میگو اضافه کنید.
- کاسه میگو و مخلوط کرفس و خیار را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.
- آواکادو، گوجه فرنگی و گشنیز را خرد کنید و با روغن زیتون و 1/4 قاشق چای خوری نمک به مخلوط سویچه میگو اضافه کنید و نیم ساعت در دمای اتاق بگذارید.
- سویچه میگو آماده شده را همراه با چیپس سرو و نوش جان کنید.
نوش جان!