سویچه میگو یک پیش غذای دریایی مکزیکی خوشمزه و مغذی است که معمولا با چیپس سرو مى شود؛ و برای طرفداران خوراک‌های مدرن و متفاوت انتخابی خوب و عالی محسوب می‌شود.

مـواد لازم 

میگو پوست کنده و پاک شده 400 گرم

 لیمو 2 عدد

پرتقال 2 عدد

خیار پوست کنده خرد شده 1 پیمانه

کرفس خرد شده 1 پیمانه

گوجه فرنگی خرد شده 1 پیمانه

آواکادو خرد شده 1 پیمانه

گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 1/4 فنجان 

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

  1. 2 لیتر آب و 1/4 فنجان نمک را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت بالا آب را بجوشانید.
  2. پس از جوشیدن آب، میگو را اضافه کرده و حرارت را کم کنید که میگو به مدت 2 دقیقه بپزد.
  3. سپس میگو را در آبکش ریخته تا آب آن برود و بمدت حدود 10 دقیقه بگذارید تا سرد شود.
  4. میگو پخته شده را به قطعات کوچک خرد کنید و در یک کاسه بریزید.
  5. خیار را پوست کنده و خرد کنید، آب لیمو و آب پرتقال را بگیرید، ساقه کرفس را به قطعات کوچک خرد کنید و به کاسه میگو اضافه کنید.
  6. کاسه میگو و مخلوط کرفس و خیار را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.
  7. آواکادو، گوجه فرنگی و گشنیز را خرد کنید و با روغن زیتون و 1/4 قاشق چای خوری نمک به مخلوط سویچه میگو اضافه کنید و نیم ساعت در دمای اتاق بگذارید.
  8. سویچه میگو آماده شده را همراه با چیپس سرو و نوش جان کنید.

نوش جان!