شناسه : ۶۷۴۶۳۰ - دوشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۴۷
خمیر پای
این خمیر برای تهیه انواع شیرینی، پای و خوراک مناسب است و میتوان برای مدت زمانی طولانی در فریز نگهداشت.
این خمیر برای تهیه انواع شیرینی، پای و خوراک مناسب است و میتوان برای مدت زمانی طولانی در فریز نگهداشت.
مواد لازم
آرد 3 و نیم پیمانه
کره 220 گرم
شکر 3 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
آب سرد 5 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- آرد را با شکر و نمک مخلوط کنید، کره را برای 10 دقیقه در فریز قرار دهید، سپس به تکههای کوچک برش بزنید و به آرد اضافه کنید و با نوک انگشتان دست مواد را با هم مخلوط کنید.
2- آب سرد، آبلیمو و تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و با چنگال بزنید تا یکدست شوند؛ سپس کم کم به خمیر اضافه و مخلوط کنید تا خمیر آماده شود.
3- خمیر پای را روی یک سطح صاف قرار دهید و از اطراف به طرف مرکز خمیر جمع کنید و فشار دهید تا ذرات خمیر به هم بچسبند. این خمیر را زیاد ورز ندهید و فقط تا اندازهای خمیر را ورز دهید که مواد با هم مخلوط شوند.
4- سپس خمیر را درون کیسه فریزر قرار دهید و برای ساعت داخل یخچال بگذارید تا آماده شود.