شناسه : ۶۷۵۴۷۰  -   چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۴۱
    
    سس پنیر
    
    این مدل سس بسیار لذیذ و خامهای است؛ که معمولا به صورت داغ و همراه چیپس، انواع خوراک و ساندویچ سرو میشود.
    این مدل سس بسیار لذیذ و خامهای است؛ که معمولا به صورت داغ و همراه چیپس، انواع خوراک و ساندویچ سرو میشود.
مواد لازم
پنیر چدار رنده شده 1 پیمانه 
آرد گندم 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
خامه 1/2 پیمانه
نمک و فلفل قرمز به میزان دلخواه
طرز تهیه 
1- کره را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود، سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند و رنگ آرد طلایی شود.
2- خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود، سپس پنیر رنده شده را داخل سس بریزید و سریع و مداوم هم بزنید تا پنیر آب شود و سس ته نگیرد.
3- پس از این که سس غلیظ شد، نمک و فلفل را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.
نوش جان!