ماهان شبکه ایرانیان

مسقطی انار یک دسر یلدایی خوشمزه

ظرف را روی شعله قرار می‌دهیم و مُداوم هم می‌زنیم تا مسقطی غلیظ و کشدار شود. اگر دوست دارید مسقطی شما کمی شیرین باشد مقداری شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا کامل مخلوط شود.

سرویس سبک زندگی فردا:  شب یلدا یکی از شب‌های اصیل بین ایرانیان است. یکی از دسر‌هایی که برای شب یلدا می‌توانید درست کنید، مسقطی انار است.

 

مسقطی انار یک دسر یلدایی خوشمزه


مواد لازم 


نشاسته: 1 لیوان
آب انار: 5 لیوان
گلاب: 1 لیوان
شکر: کمی به مقدار دلخواه
شکلات چیپسی، دانه‌های انار، خلال پسته و بادام: دلخواه، به مقدار لازم


طرز تهیه


آب انار و نشاسته را کاملا مخلوط می‌کنیم تا نشاسته در آب حل شود.سپس گلاب را اضافه می‌کنیم.


ظرف را روی شعله قرار می‌دهیم و مُداوم هم می‌زنیم تا مسقطی غلیظ و کشدار شود. اگر دوست دارید مسقطی شما کمی شیرین باشد مقداری شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا کامل مخلوط شود.
حالا شعله را کم کرده و به مدت نیم ساعت دَم می‌کنیم.


اگر تمایل داشتید میتوانید در این مرحله (خنک شدن) دانه‌های انار، پسته و یا بادام را اضافه کنید.در انتها مسقطی را در قالب مورد نظر ریخته و درون یخچال قرار می‌دهید تا کاملا سفت شود.
در انتهاب از یخچال خارج کرده و برش بزنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان