ماهان شبکه ایرانیان

۱۰۰۰ روز مقاومت یمن در مقابل ۱۰۰۰ روز جنایت سعودی

«سید عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن سخنرانی خود درباره آخرین تحولات مربوط به این کشور پس از گذشت ۱۰۰۰ روز از تجاوزات سعودی علیه یمن را آغاز کرده است.

خبرگزاری فارس: رهبر جنبش انصارالله یمن سخنرانی خود به مناسب 1000 روز حملات پیایی عربستان سعودی و ائتلاف آن علیه یمن را آغاز کرده است.

«سید عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن سخنرانی خود درباره آخرین تحولات مربوط به این کشور پس از گذشت 1000 روز از تجاوزات سعودی علیه یمن را آغاز کرده است.

رهبر جنبش انصارالله یمن اعلام کرد که جنایت‎های ائتلاف سعودی با هدف شکستن اراده ملت یمن و نابودی همه تاسیسات حیاتی و مهم صورت می‏‌گیرد.

عبدالملک الحوثی افزود: سازمان ملل و جامعه جهانی جنایت های ائتلاف سعودی علیه یمن را به رسمیت می شناسد.

رهبر انصارالله درباره جنایت سعودی علیه مردم یمن تاکید کرد که دشمن بازارهای یمن را هدف قرار می دهد تا تعداد زیادی از غیرنظامیان یمنی را به قتل برساند.

وی اعلام کرد که مناطق و منازل مسکونی یمنی‎ها 1000 روز است که زیر آتش سلاح‌های آمریکایی و انگلیسی قرار دارند.

عبدالملک الحوثی تصریح کرد که اقدامات جنایت امیز ائتلاف سعودی در یمن برای بسیاری از کشورهای جهان یک امتحان محسوب می شود که حقیقت را بیان کنند.

وی خاطرنشان کرد که سازمان ملل با وجود اینکه با دشمن سعودی همدست است، اخیرا به جنایت‏های سعودی در حق ملت یمن اذعان کرده‎اند.

سید الحوثی گفت: عربستان سعودی جزو امت اسلامی محسوب نمی شود، زیرا علیه آن توطئه می کند و آلت دست آمریکا است.

رهبر انصارالله گفت: ملت یمن با وجود همه مشکلاتی دارند در مقابله و ایستادگی مقابل دشمن سعودی مصمم هستند.

سید عبدالملک الحوثی تصریح کرد:امارات و عربستان نقش تخریبی در امت اسلامی ایفا می ‏کنند.

وی گفت: 1000 روز از کشتار مردم یمن و ارتکاب جنایت سعودی می‎گذرد و در مقابل ملت یمن 1000 روز در برابر این جنایت مقاومت کرده‌اند.

رهبر جنبش انصارالله یمن تاکید کرد که ملت این کشور 1000 روز در برابر مدرن ترین تجهیزات نظامی مرگبار غرب، مقاومت کرده است.

سید عبدالملک افزود: اطلاعاتی در دست داریم که نشان می دهد مسئولان سعودی چندین بار به عبدربه منصور هادی (رئیس جمهور مستعفی و فرار یمن) سیلی زدند.

وی با بیان اینکه یمن امروز پس از گذشت 1000 روز از تجاوزات سعودی به گونه‎های مختلف ظاهر شده است و موشک‎های بالستیک ما امروز به کاخ‌های دشمن ملت یمن می‎رسد.

در حال تکمیل...

 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان