زیتون پرورده یک پیش غذای شمالی خوشمزه و سرشار از سبزیجات معطر است که طعم و مزه بی‌نظیر دارد که شما می‌توانید روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

زیتون بی هسته 500 گرم

رب انار 2 پیمانه  

انار 2 قاشق غذاخوری

گردو چرخ شده 300 گرم

گلپر 2 قاشق مرباخوری  

سبزی دلال 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1- زیتون را 45 دقیقه درون آب خیس کنید تا شوری آن گرفته شود، سپس درون آبکش بریزید و اجازه دهید آب اضافی آن گرفته شود.

2- رب انار، گردو، سبزی‌های خشک، انار و روغن زیتون را به خوبی با هم مخلوط کنید و پس از این که خوب مخلوط شدند درون یخچال بگذارید تا خنک شود و جا بیفتد.

نوش جان!