ماهان شبکه ایرانیان

دسر لبو یک دسر یلدایی فوق العاده

پودر ژلاتین و آب را روی بخار کتری بگذارید تا شفاف و بیرنگ شود. چغندر‌ها را با آب بپزید وقتی پخته شد، شکر بنابر ذائقه خودتان اضافه کنید و بگذارید آب لبو کمی غلیظ شود.

سرویس سبک زندگی فردا:  شب یلدا نزدیکه و به نقل از سایت لرن با دسر لبو برای شب یلدا یک تزئین خاص و خوش رنگ بر سر سفره خودخواهید داشت. امیدوارم لذت ببرید.

 

دسر لبو یک دسر یلدایی فوق العاده


مواد لازم برای دسر لبو:


شیر: دو سوم لیوان
پوره لبو: نصف لیوان
خامه پاکتی
شکر: 4 تا 6 ق. غ. سر پر
سس لبو: 4 ق. غ. سرپر
پودر ژلاتین: 3 ق. م. سر پر
آب: یک چهارم لیوان


طرز تهیه دسر لبو:


پودر ژلاتین و آب را روی بخار کتری بگذارید تا شفاف و بیرنگ شود. چغندر‌ها را با آب بپزید وقتی پخته شد، شکر بنابر ذائقه خودتان اضافه کنید و بگذارید آب لبو کمی غلیظ شود.


بعد از سرد شدن، لبوهایتان را کامل با گوشتکوب برقی یا آسیاب برقی پوره کنید. مقدار شکر بخودتان بستگی دارد اگر لبو و آب لبوهایتان خیلی شیرین است شکر کمتری اضافه کنید؛ و اگر شیرین نیست شکر بیشتری اضافه کنید.


پوره و خامه (از 4 ق. غ. خامه تا یک پاکت کامل بستگی به سلیقه خودتان دارد.) و شکر را با دور کند همزن مخلوط کنید تا شکر حل شود سپس شیر و آب لبو را که غلیظ شده و مثل سس شده را اضافه کنید و هم بزنید حواستان باشد زیادی هم نزنید که کف کند!


بعد ژلاتین حل شده را که ولرم شده، را اضافه کنید و هم بزنید، قالب مورد نظرتان و بهتر است با روغن جامد چرب کنید اگر روغن مایع هم دارید عیبی ندارد. به مدت 6 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.


نوش جان

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان