پاناکوتا یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذ ایتالیایی است که همراه با مارمالاد توت فرنگی، انبه، آناناس و... سرو می‌شود. شما می‌توانید طرز تهیه این دسر خوشمزه را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

خامه صبحانه 400 گرم

شکر 1/2 پیمانه

شیر 1 پیمانه

پودر ژلاتین 3 قاشق چای‌خوری

وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری

توت فرنگی 150 گرم

طرز تهیه

1- 1 قاشق چای‌خوری پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید و با 2 قاشق غذاخوری آب روی حرارت کتری قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

2- توت‌فرنگی‌ها را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید. هنگامی که توت‌فرنگی‌ها نرم شدند با پشت چنگال له کنید؛ سپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

3- پوره توت‌فرنگی را به میزان 2 سانت داخل لیوان‌های دلخواه بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.

4- 2 قاشق چای‌خوری پودر ژلاتین را همراه 4 قاشق غذاخوری آب به روش بن ماری (بخار آب)، حرارت دهید و آب کنید.

5- خامه، شیر، شکر و وانیل را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا مواد داغ شوند، سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید. لیوان‌ها را از یخچال خارج کنید و پاناکوتا را روی توت‌ فرنگی بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

نوش جان!

,