بستنی زمستانی یک دسر یا میان وعده‌ای خوشمزه است؛ که می‌توانید با این دستورپخت در منزل تهیه و همراه با عزیزان خود
نوش جان کنید.

مواد لازم

سفیده تخم مرغ 4 عدد

پودر ژلاتین 1 و 1/2 قاشق غذاخوری

خاک قند 1 پیمانه

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

آب 3 قاشق غذاخوری

نان میکادو گرد به میزان دلخواه

شکلات ذوب شده به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد.

2-  ظرف سفیده تخم مرغ را به روش بن ماری روی حرارت کتری هم بزنید؛ و خاک قند و وانیل را اضافه و با سفیده‌ها مخلوط کنید تا کاملا حل شود.

3- در یک ظرف دیگر ژلاتین را به همراه 3 قاشق غذاخوری به روش بن ماری مخلوط کنید تا شفاف شود.

4- ژلاتین را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. بیسکوئیت‌ها را حاضر کنید و با یک قاشق یا قیف از مایه بستنی زمستانی روی آن بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

5- بعد از این که بستنی‌ها سفت شدند، بستنی‌های زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با قاشق شکلات ذوب شده را روی آن‌ها بریزید و مجددا درون یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.

نوش جان!